Επισκέψεις της Γεωργίας Ντάτσικα σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Αχαϊας

    Ημερομηνία:

    Επισκέψεις σε νοσοκομεία της Πάτρας πραγματοποίησε η Γεωργία Ντάτσικα. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

    “Σε μια έμπρακτη επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της για τον χώρο της δημόσιας Υγείας, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, «Μπροστά για όλους», Γεωργία Ντάτσικα, πραγματοποίησε επισκέψεις σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Αχαϊας.

    Συγκεκριμένα, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια», το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», και το Κέντρο Υγείας Ερυμάνθειας.

    Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων της, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα συναντήθηκε με τους διοικητές και με εκπροσώπους των εργαζομένων, ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, όπως και για τις όποιες ανάγκες υπάρχουν για την ενίσχυση τους σε μέσα και προσωπικό.

    Από την πλευρά της, και αφού εξήρε την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα επεσήμανε ότι ήταν, είναι, και θα παραμείνει αρωγός στη στήριξη του μείζονος σημασίας έργου τους”.

    Επισκέψεις της Γεωργίας Ντάτσικα σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Αχαϊας
    Επισκέψεις της Γεωργίας Ντάτσικα σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Αχαϊας
    Επισκέψεις της Γεωργίας Ντάτσικα σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Αχαϊας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βορίζια: Το διάγραμμα των πυρών στο αυτοκίνητο του Φανούρη Καργάκη, από τα αριστερά η φονική βολή

    Νέες πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο...

    Έκρηξη στη Βιολάντα: Οι επόμενες κινήσεις της δικαιοσύνης μετά το πόρισμα του ΕΜΠ για τον σωλήνα προπανίου

    Τις επόμενες ημέρες οι ανακριτικές αρχές των Τρικάλων θα...

    Πάτρα: Αναπηρικό αμαξίδιο στην Κλινική Αποκατάστασης, με δωρεά ΦΩΤΟ

    Κατόπιν κοινού αιτήματος του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «Ήφαιστος» και...