Επίσκεψη Μητσοτάκη: Πιο νωρίς στην Πάτρα ο πρωθυπουργός

Ημερομηνία:

Κατά μια εβδομάδα μετατοπίζεται χρονικά το πρόγραμμα της καθόδου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Π», που έγιναν γνωστές χθες το βράδυ, το επιτελείο του πρωθυπουργικού γραφείου έκρινε σκόπιμο ότι η παραμονή και η ημέρα εορτής του Αγίου Ανδρέα, στην οποία είχε προγραμματιστεί ο κάθοδός του, δεν κρίνεται κατάλληλη για να γίνουν ανακοινώσεις αναπτυξιακού, οικονομικού και πολιτικού περιεχομένου, καθώς δεν ταιριάζουν με το κλίμα των ημερών, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να μετατοπίζεται κατά μια εβδομάδα νωρίτερα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πιθανή ημερομηνία έλευσης του πρωθυπουργού στην Πάτρα είναι το διήμερο 22 – 23 Νοεμβρίου (Τρίτη – Τετάρτη). Το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού είναι πλούσιο και θα περιλαμβάνει συναντήσεις και διαβούλευση με τους φορείς της πόλης και της Αχαΐας για πληθώρα θεμάτων, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να προβεί σε σημαντικές ανακοινώσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα για την Πάτρα και τον νομό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα συναντήσεων του πρωθυπουργού, ακόμα και σήμερα, είναι ανοικτό και τροποποιείται μέρα με την ημέρα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που προκύπτουν.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αχαϊα: Βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της! Ξαφνικός θάνατος

Νεκρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μία 62χρονη γυναίκα, το βράδυ...

Πάτρα: Εφοδος της Αστυνομίας σε νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας! Πόσοι συνελήφθησαν

Στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή της...

Πάτρα – Απίστευτο! Μπήκε με αγροτικό σε αυλή σπιτιού, ανέβηκε στην καρότσα και άρχισε να πυροβολεί

Στη σύλληψη ενός νεαρού Ρομά προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές,...