Επίσκεψη Σακελλαρόπουλου στο ΚΤΕΟ Πατρών

    Ημερομηνία:

    Την έκταση του ΚΤΕΟ Πατρών όπου στόχος είναι η κατασκευή και λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

    Όπως είναι γνωστό η έκταση συνολικού εμβαδού 18,5 στρεμμάτων έχει παραχωρηθεί από την ΕΤΑΔ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με στόχο την ανέγερση και λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων.

    Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτέλεσε το επιστέγασμα της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Περιφερειακή Αρχή από την αρχή της θητείας της και η οποία ευοδώθηκε μέσα από την δημιουργική συνεργασία του κ. Σακελλαρόπουλου με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ Αντώνη Μπέζα.

    «Η δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων για μία τόσο κρίσιμη υπηρεσία όπως είναι η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών αποσκοπεί στην άρτια εξυπηρέτηση των πολιτών και στην αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που παρέχει η σύγχρονη εποχή και οι νέες τεχνολογίες, ενώ παράλληλα θα αποφέρει σημαντική μείωση δαπανών για την Περιφέρεια, που έχει προϋπολογιστεί στο ύψος των 600 χιλιάδων ευρώ τουλάχιστον» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης. «Με σχέδιο και δουλειά διαμορφώνουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Δυτική Ελλάδα και μία καλύτερη και πιο λειτουργική Περιφέρεια» συμπλήρωσε ο κ. Σακελλαρόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μύλος των Ξωτικών: Η ιδέα που έκανε τα Τρίκαλα τουριστικό φαινόμενο με πάνω από 1 εκατ. επισκέπτες ετησίως

    Η εικόνα είναι σχεδόν κινηματογραφική: ένα παλιό βιομηχανικό κτίριο...

    Πάτρα: Μήνυση κατά δύο οδηγών από αστυνομικούς! Στα μπλόκα των αγροτών

    Δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών – επικίνδυνη οδήγηση – απείθεια...

    ΑΑΔΕ: «Ξεσκεπάζει» διεφθαρμένους εφοριακούς και τελωνειακούς

    Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) βγάζει στη «σέντρα» τους εφοριακούς και...