Επίσκεψη της Κατερίνας Σολωμού στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”

    Ημερομηνία:

    Σε ανάρτησή της η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, καθηγήτρια ιατρικής , Κατερίνα Σολωμού σημείωσε:

    Συναντήθηκα με τον αναπληρωτή Διοικητή του ιδρύματος «Άγιος Ανδρέας» κ. Δημόπουλο, τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων κ. Στελλάτο, την αν. γραμματέα κ. Παλικώστα και το μέλος του σωματείου κ. Σουγλέρη.
    Επιτακτική είναι η ανάγκη κτιριακής επέκτασης μετά τη συγχώνευση με το Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος και το Νοσοκομείο 409, ώστε να αναπτυχθούν οι κλινικές που υπολειτουργούν λόγω έλλειψης χώρων αλλά και να στεγαστεί η αποθήκη υλικών και το φαρμακείο που δυστυχώς «φιλοξενείται» σε κοντέινερ.
    Σχεδιασμός υγειονομικού χάρτη και νέα σύγχρονα οργανογράμματα θα συμβάλλουν θετικά στη λειτουργεία του Νοσοκομείου.
    Στα πολλά θετικά του ιδρύματος η ταυτοποίηση των ασθενών με barcode και το τμήμα ποιότητας και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του προσωπικού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22-8-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΩΝ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟ ΣΥΝ/ΧΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Δ/ΣΗΣ ΣΥΓ/ΝΙΩΝ ΕΤΩΝ 74 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ...

    Νέα διάρρηξη ΙΧ στο Ρίο

    Διάρρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Κωνσταντινουπόλεως...

    O λόφος Μπόρτζι έξω από την Πάτρα που κάηκε! Εικόνες από drone που δείχνουν την μεγάλη καταστροφή!

    Ο αρχαιολογικός χώρος της Βούντενης και συγκεκριμένα το Μυκηναϊκό...

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...