Επίσκεψη του Δημήτρη Μπαρμπούνη στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας

    Ημερομηνία:

    Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας πραγματοποίησε σήμερα το πρωΐ, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην περιοχή των Καλαβρύτων, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, Δημήτρης Μπαρμπούνης.

    Ο Δημήτρης Μπαρμπούνης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου και να πληροφορηθεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό, ενώ κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη μικροβιολογικού εργαστηρίου, για τις αρχικές εξετάσεις των ασθενών.

    Να σημειωθεί πως το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας καλύπτει τις ανάγκες 3.000 κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, που την θερινή περίοδο ξεπερνούν τις 10.000.

    “Το Κέντρο Υγείας αποτελεί πολύτιμο καταφύγιο για τον πάσχοντα της περιοχής, για τον ηλικιωμένο που δεν θα ταλαιπωρηθεί διανύοντας χιλιόμετρα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του και θα πρέπει να έχει την απόλυτη στήριξή μας”, σημείωσε σε δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Τονίζοντας παράλληλα πως “στις άμεσες προτεραιότητες του Νεκτάριου Φαρμάκη και της περιφερειακής αρχής είναι η ενίσχυση του τομέα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, που αποτελεί και τον κύριο μοχλό για την εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΥ”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυξάνεται η τιμή των καυσίμων από τον Ιανουάριο – Τι θα γίνει στην Ελλάδα

    Με την αυγή του 2026 οι οδηγοί σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής...

    Στα 1.000 ευρώ τον χρόνο το κόστος από το κυκλοφοριακό για τους οδηγούς – Χάνουν πάνω από 10 ώρες στην κίνηση

    Περίπου πέντε 24ωρα το χρόνο ή 14 οκτάωρα εργασίας (δηλαδή πάνω...

    Shopping και ντοπαμίνη: Γιατί όσοι πάνε για ψώνια συχνά δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι

    Τα ψώνια δεν είναι απλώς μια καταναλωτική συνήθεια, αλλά...