Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κ. Πολυκάρπου στην ΟΛΘ Α.Ε.

    Ημερομηνία:

    Την ΟΛΘ Α.Ε. επισκέφθηκε σήμερα o Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Πολυκάρπου. Ενημερώθηκε από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνο Λιάγκο, για τις πρόσφατες εξελίξεις στον Λιμένα και την πορεία υλοποίησης του Επενδυτικού Πλάνου της Εταιρείας. Ο κ. Πολυκάρπου ξεναγήθηκε μέσω της τρισδιάστατης διαδραστικής μακέτας στο Λιμάνι και στην μελλοντική διαμόρφωσή του Προβλήτα 6.
    Ο κ.Λιάγκος αναφέρθηκε στην άμεση πρόσβαση του Λιμένα Θεσσαλονίκης στις βαλκανικές αγορές με τις απευθείας σιδηροδρομικές συνδέσεις από τη Θεσσαλονίκη προς τη Σόφια (Βουλγαρία) και τη Νις (Σερβία), επισημαίνοντας ότι η ΟΛΘ Α.Ε. φιλοδοξεί να είναι ο κύριος πάροχος δικτύου συνδυασμένων μεταφορών πολλαπλών πυλών και λύσεων εφοδιαστικής για τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.
    Επιπλέον, δεδομένου ότι ήδη η Ελλάδα συνδέεται με την Κύπρο και μέσω του Λιμένα Θεσσαλονίκης με τακτικά εμπορικά δρομολόγια, συζητήθηκαν οι αμοιβαία επωφελείς προοπτικές για την ενίσχυση της συνδεσιμότητας των δύο χωρών αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και της Ευρώπης σε επίπεδο κρουαζιέρας και η περαιτέρω ανάπτυξη των εμπορευματικών ροών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρευνα: Έτσι επηρεάζει το σεξ τη διάρκεια μιας σχέσης

    Μπορεί να πιστεύεις ότι το σεξ είναι απλώς θέμα επιθυμίας ή...

    Γαλλία: Κατάφερε να αποδράσει μέσα στον σάκο συγκρατουμένου του

    Εικοσάρης μπόρεσε να αποδράσει προχθές Παρασκευή από φυλακή, κρυμμένος...

    Ο Σκορπιός της Τεχνητής Νοημοσύνης – Η «επέμβαση» στο νησί του Ωνάση και του Ριμπολόβλεφ!

    Ντιζαϊνάτες, φανταστικές εικόνες μοντέρνας αισθητικής ζωντανεύουν στα social media με πρωταγωνιστή...

    Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα με τα 1.024 καράτια στην Ψαρού

    Οπίσθια και κοσμήματα σε… πρώτο πλάνο στον «πλανήτη» Μύκονος. Οι παπαράτσι «βαράνε» υπερωρίες...