Επίσκεψη του Ν. Φαρμάκη σε έργα οδοποιίας στην Αιγιάλεια

Ημερομηνία:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα οδοποιίαςπου εκτελεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

PHILOXENIA

Σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης βρέθηκε στην περιοχή της Αιγιάλειας και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών συντήρησης – αποκατάστασης και άρσης της επικινδυνότητας στο εθνικό οδικό δίκτυο της Αχαΐας.

Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο και τον βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάνο Σακελλαρόπουλο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο και ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης που εκτελούνται από την Περιφέρεια  στην οδό Κορίνθου σε μήκος περίπου 1,5 χλμ, οι οποίες μάλιστα ξεκίνησαν σε συνεννόηση με τον Δήμο,  αφού ολοκληρώθηκε το αποχετευτικό έργο της ΔΕΥΑ Αιγιάλειας.

«Είναι σημαντικό τα έργα να αρχίζουν και να τελειώνουν στο σωστό χρόνο. Βήμα – βήμα προχωράμε και στην Αιγιάλεια για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο», τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Φαρμάκης  κι επεσήμανε ότι μέσα σε λίγους μόνο μήνες υπεγράφησαν τρεις συμβάσεις ύψους 7,7 εκ. ευρώ, που αποκαθιστούν την βατότητα στην Αιγιάλεια.

«Οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδικού δικτύου είναι σημαντική παράμετρος ανάπτυξης, αφού όχι μόνο καθιστούν πιο ασφαλείς τις ενδοπεριφερειακές μετακινήσεις, αλλά βελτιώνουν την προσβασιμότητα και αυξάνουν την επισκεψιμότητα» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης, σημειώνοντας ότι αντίστοιχη μέριμνα επιδεικνύεται και για τους ορεινούς οικισμούς, καθώς στα  έργα που έχουν συμβασιοποιηθεί περιλαμβάνεται και η 22α επαρχιακή οδό Διακοπτού – Καλαβρύτων.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νόσος Αλτσχάιμερ: Το «σημάδι» στον ύπνο που προηγείται της απώλειας μνήμης

Τα πρώτα σημάδια της νόσου Αλτσχάιμερ συνήθως αναζητούνται στη...

Γ. Παππάς: Στο πλευρό των γονέων για τα Τμήματα Ένταξης

Θέση υπέρ των αιτημάτων της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων...