Επίσκεψη του πρώην Υπουργού Μάκη Βορίδη στο Εκλογικό Κέντρο της ΝΔ στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο Πάτρας της  Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε νωρίτερα ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης

    Αρχικά έδωσε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και στην συνέχεια μίλησε σε στελέχη και εθελοντές.

    Ο κ. Βορίδης απένειμε αντιφωνώντας τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΧΑΪ́ΑΣ Αντώνη Κουνάβη  τα εύσημα στην ΔΕΕΠ Αχαΐας για την σημαντική οργανωτική δουλειά όλη την περίοδο των εκλογών και κάλεσε όλους να εντείνουν τις προσπάθειες τους τις τρεις τελευταίες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 25 Ιουνίου που θα αναδείξουν την ΝΔ αυτοδύναμη και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    eikona_viber_2023-06-21_15-43-19-506.jpg

    Nέα εκλογικά κιόσκι στις Πλατείες Τριών Συμμάχων και Ντέμι Ράντα

    Μετά τα εκλογικά περίπτερα σε Πλατεία Γεωργίου και Ψηλαλώνια, η φωνή της Νέας Δημοκρατίας και η επικοινωνία με τους πολίτες της Πάτρας, μεταφέρθηκε από χθες με το εκλογικό κιόσκι στην Πλατεία Τριών Συμμάχων, ενώ από αύριο λειτουργούν δύο ακόμα εκλογικά κιόσκι στην Πλατεία Ντε Μιράντα στο Γήπεδο της Παναχαϊκής και στα Ζαρουχλέικα.

    Συνεχίζεται η διανομή του κυβερνητικού προγράμματος

    Κλιμάκιο μελών της ΔΕΕΠ, τομεαρχών και Εθελοντών, με επικεφαλής τον κ. Γράμοζ Κιάφα, συνεχίζουν αύριο για 17η ημέρα την διανομή του κυβερνητικού προγράμματος για τη νέα κυβερνητική περίοδο 2023 – 2027 καθώς και ψηφοδελτίων στις συνοικίες Μέσα – Έξω Αγυιά, Συχαινά, και στα Δημοτικά Διαμερίσματα Πλατάνι, Άνω – Κάτω Καστρίτσι και Δρέπανο.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνάντηση Τραμπ-Βαρθολομαίου στον Λευκό Οίκο: Συζήτησαν και για την κατάσταση των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή

    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον πρόεδρο Ντόναλντ...

    Αλίκη Βουγιουκλάκη: Προς πώληση το σπίτι της στην οδό Στησιχόρου για 4 εκατ. ευρώ

    Το διαμέρισμα της οδού Στησιχόρου, το ιστορικό σπίτι όπου...

    Το Ισραήλ ξεκίνησε την χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της πόλης της Γάζας

    Ο στρατός του Ισραήλ άρχισε χθες Δευτέρα χερσαία επιχείρηση...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17-9-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ χήρα ΘΕΟΔ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ 95 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...