Επίσκεψη του Υφυπουργού Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη στο Επιμελητήριο Αχαΐας

    Ημερομηνία:

     

    Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 το Επιμελητήριο Αχαΐας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάτρα.

    Τον υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Πλάτων Μαρλαφέκας, ο Γενικός Γραμματέας Θεόδωρος Τσούμπελης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διαχειριστής της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Ανδρέας Ντακόλιας.

    Ο κ. Σενετάκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί  για την δραστηριότητα και τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου, όσον αφορά στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Interreg, Balcan, Med κ.λ.π.,  που υλοποιεί ο φορέας κυρίως για την προώθηση της καινοτομίας. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έκθεση καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας PATRAS IQ που προγραμματίζεται τον Οκτώβριο του 2024. Συμφωνήθηκε δε η ουσιαστική συμμετοχή της Elevate Greece, της επίσημης δικτυακής πύλης για τις νεοφυείς επιχειρήσεις, καθώς η διοίκηση του Επιμελητηρίου δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον τομέα αυτό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι Ταλιμπάν επιβάλλουν στις γυναίκες να φορούν μπούρκα για να έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία

    Οι αρχές των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν διέταξαν όλες τις γυναίκες, ασθενείς,...

    9 στις 10 οικογένειες στο Αφγανιστάν πεινούν και δανείζονται χρήματα για να επιβιώσουν

    Η οικονομική ανάκαμψη του Αφγανιστάν υποχωρεί καθώς 9 στα...

    Σεξ – Διάρκεια: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

    Σύμφωνα με μελέτη  σε ετερόφυλα ζευγάρια από πέντε διαφορετικές χώρες σχετικά...