Επίσκεψη Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ Μπένζαμιν Γκάντζ και συνάντηση με τον ΥΕΘΑ Νικόλαο Παναγιωτόπουλο

    Ημερομηνία:

    Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος θα συναντηθεί με τον ομόλογό του, Υπουργό Άμυνας και Αναπληρωτή Πρωθυπουργό του Ισραήλ, κ. Μπένζαμιν Γκαντζ (Benjamin Gantz), ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, στις 17-18 Νοεμβρίου 2022.

    Φλίγκος

    Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Ισραηλινού Υπουργού Άμυνας, περιλαμβάνει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, εν συνεχεία συνομιλίες με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, καθώς και κοινές δηλώσεις Τύπου.

    Η επίσκεψη παρέχει την ευκαιρία να επαναβεβαιωθεί η σημασία των ισχυρών, διαχρονικών δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ και της στρατηγικής αμυντικής σχέσης τους, για την ασφάλεια και την άμυνα των δύο χωρών, αλλά και την σταθερότητα και ευημερία της ευρύτερης περιοχής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το πρόγραμμα στο Πολύεδρο από 10 έως 15 Ιουνίου 2025

    Στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147 στην Πάτρα, τη νέα εβδομάδα...

    Συνταγή για πικάντικα κεφτεδάκια με ντομάτα και ξύδι βαλσάμικο

    Απογειώστε τα κλασικά κεφτεδάκια με μια πικάντικη πινελιά και τη γλυκόξινη...

    Συναγερμός για «μαϊμού Ozempic» που σαρώνουν το ίντερνετ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%8a%ce%bc%ce%bf%cf%8d-ozempic-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%bf%cf%85/

    Έχεις κεράσια στο ψυγείο; Κάνε μία πανεύκολη μάσκα για το πρόσωπο

    Ψάχνεις φυσικούς τρόπους να ενισχύσεις τη λάμψη της επιδερμίδας...