Επίσκεψη Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ Μπένζαμιν Γκάντζ και συνάντηση με τον ΥΕΘΑ Νικόλαο Παναγιωτόπουλο

    Ημερομηνία:

    Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος θα συναντηθεί με τον ομόλογό του, Υπουργό Άμυνας και Αναπληρωτή Πρωθυπουργό του Ισραήλ, κ. Μπένζαμιν Γκαντζ (Benjamin Gantz), ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, στις 17-18 Νοεμβρίου 2022.

    Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Ισραηλινού Υπουργού Άμυνας, περιλαμβάνει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, εν συνεχεία συνομιλίες με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, καθώς και κοινές δηλώσεις Τύπου.

    Η επίσκεψη παρέχει την ευκαιρία να επαναβεβαιωθεί η σημασία των ισχυρών, διαχρονικών δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ και της στρατηγικής αμυντικής σχέσης τους, για την ασφάλεια και την άμυνα των δύο χωρών, αλλά και την σταθερότητα και ευημερία της ευρύτερης περιοχής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    16 αστυνομικοί έρχονται στην Αχαΐα

    Με 16 νέους αστυνομικούς ενισχύεται άμεσα η Αχαΐα, στο...

    Η Πάτρα αποχαιρετά τον θρυλικό «Νιόνιο»

    Ο «Νιόνιος» όλων των Ελλήνων πέρασε στην αιωνιότητα. «Έφυγε»...

    Το συνταξιοδοτικό και οι κίνδυνοι-Τι επισημάνθηκε σε εκδήλωση στην Πάτρα

    Σε εκδήλωση του Παραρτήματος Αχαΐας της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων...