Επιστολή Πελετίδη στο Υπουργείο Υγείας για τον Σύλλογο “ΜΙΤΟΣ”

Ημερομηνία:

Επιστολή στην Επιτροπή Ενστάσεων του Υπουργείου Υγείας, απέστειλε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με θέμα: Αίτημα αντικειμενικής και διαφανούς εξέτασης της ένστασης του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό και Ν.Υ. Αχαΐας «ΜΙΤΟΣ».

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,

Ο Δήμος Πατρέων παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη διαδικασία επιλογής φορέα λειτουργίας Κέντρου Ημέρας Ολικής Φροντίδας Ψυχικής Υγείας με Κινητά Κλιμάκια για άτομα με αυτισμό και νευροαναπτυξιακές διαταραχές στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, δεδομένης της μεγάλης σημασίας που έχει για τις οικογένειες και τα άτομα με αυτισμό της πόλης μας η δημιουργία μιας ποιοτικής και βιώσιμης δομής φροντίδας.

Ενόψει της ένστασης που έχει καταθέσει ο Σύλλογος «ΜΙΤΟΣ» κατά της αξιολόγησης της υποψηφιότητάς του στην ανωτέρω πρόσκληση, ο Δήμος Πατρέων απευθύνει το παρόν αίτημα προς την Επιτροπή, με μοναδικό στόχο να διασφαλιστεί ότι η εξέτασή της θα διεξαχθεί με πλήρη αντικειμενικότητα, διαφάνεια και σεβασμό στις αρχές της χρηστής διοίκησης, όπως άλλωστε οφείλει να ισχύει για κάθε υποψήφιο φορέα της διαδικασίας.

Η δημιουργία μιας σταθερής, ποιοτικής και μακρόχρονα βιώσιμης δομής φροντίδας για τον αυτισμό στην Αχαΐα αποτελεί ζήτημα πρωταρχικού ενδιαφέροντος για την τοπική μας κοινωνία. Ο Δήμος Πατρέων παραμένει στη διάθεση της Επιτροπής για κάθε πληροφορία σχετικά με τη μακρόχρονη κοινωνική συνεισφορά και τη συνεργασία των φορέων, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας στον τομέα αυτόν».

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γιώργος Λαμπάτος: Ο Νίκος Οικονομόπουλος, χωρίς να με γνωρίζει, μου έδωσε ένα πολύ μεγάλο ποσό

O Γιώργος Λαμπάτος είναι ένας καλλιτέχνης που του αρέσει...

Πάτρα: Το Θερινό Σινεμά συνεχίζεται στη Λέσχη Radikal

Το Θερινό Σινεμά συνεχίζεται στη Λέσχη Radikal! Οι Τετάρτες μας...

Πάτρα: Θρήνος για έναν αξιαγάπητο ιερέα! Το μήνυμα του γιου του – φωτο

Με λόγια βαθιάς συγκίνησης ο δημοτικός και επιμελητηριακός σύμβουλος...