Επιστολή Τουλγαρίδη σε υπουργείο Εργασίας: Ζητά παράταση των αιτήσεων για το επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

    Ημερομηνία:

    Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), Θόδωρος Τουλγαρίδης, με παρέμβασή του, προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και συγκεκριμένα με επιστολή του προς την Διεύθυνση Καταπολέμησης της Φτώχειας, ζητά παράταση στην υποβολή αιτήσεων για το επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

    Στην επιστολή του ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, αναφέρει τα εξής:
    «Σας γνωρίζουμε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπάρχει μεγάλη δυσκολία στη δημιουργία και υποβολή των αιτήσεων που αφορούν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα λόγω προβλήματος πρόσβασης στον ΟΑΕΔ. Παρά την ενημέρωση που υπήρξε από το Κέντρο Κοινότητας προς την ΗΔΙΚΑ το πρόβλημα δεν αποκαταστάθηκε εγκαίρως με αποτέλεσμα η ολοκλήρωση των αιτήσεων στις 30 και 31 Αυγούστου, να καθίσταται σχεδόν αδύνατη με μεγάλο αριθμό πολιτών να ταλαιπωρείται και στο τέλος να χάνουν ένα μήνα από το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.
    Λαμβάνοντας υπόψη την άμεση ανάγκη μεγάλου αριθμού πολιτών για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα που στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελεί το μοναδικό ή κύριο εισόδημα αυτών των νοικοκυριών, παρακαλούμε όπως δοθεί παράταση στην υποβολή αιτήσεων που έληξαν αυτό το μήνα (Αύγουστο) καθώς επίσης και αναδρομική καταβολή αυτού».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Τραμπ εύχεται καλό Πάσχα σε όλους, «ακόμη και στους τρελούς ακροαριστερούς και τον ηλίθιο Μπάιντεν»

    Ούτε το Πάσχα δεν ξέχασε ο Ντόναλντ Τραμπ τους «τρελούς ακροαριστερούς»...

    ΠΑΤΡΑ: Αδιάβατα είναι τα πεζοδρόμια της Γερμανού

    Αδιάβατα είναι τα πεζοδρόμια της Γερμανού σε πολλά σημεία...

    ΠΑΤΡΑ -Κοινωνικό Παντοπωλείο: Πάνω από 2.500 άτομα πήραν τρόφιμα τις ημέρες του Πάσχα

    Χίλιες περίπου οικογένειες πήραν τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο...

    ΠΑΤΡΑ: Η εξομολόγηση του Αγγελου Ανδριόπουλου

    Για τις οικονομικές δυσκολίες και τις θυσίες που έκανε...