Επιστρέφει την Κυριακή στην Ελλάδα ο Γενικός Πρόξενος στη Μαριούπολη

    Ημερομηνία:

    Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του Μανώλη Ανδρουλάκη, καθώς και του επιτόπιου προσωπικού της αποστολής του ΟΑΣΕ, μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους ξεκίνησε την Τρίτη 15 Μαρτίου.
    Στην Ελλάδα αναμένεται να επιστρέψει αύριο o Γενικός Πρόξενος στην Μαριούπολη Μανώλης Ανδρουλάκης που βρίσκεται πλέον στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

    Χθες ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση «Νόστος 6», για την εκκένωση τεσσάρων Ελλήνων πολιτών και έξι ομογενών από την Ουκρανία, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον γενικό πρόξενο, καθώς πέρασαν τα σύνορα Ουκρανίας – Μολδαβίας.

    Το πρωί του Σαββάτου μάλιστα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Μανώλη Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για τη γενναιότητα που επέδειξε.

    Το ταξίδι απεγκλωβισμού του Γενικού Πρόξενου στη Μαριούπολη είχε ξεκινήσει την Τρίτη 15 Μαρτίου και κατάφερε το βράδυ της Παρασκευής να περάσει τα σύνορα της Ουκρανίας και να μπει στην Μολβαδία μετά από μια πραγματική Οδύσσεια.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Σανγκάη επόμενος σταθμός του Καραλή – Το Σάββατο αγώνας του στο Diamond League

    Μετά από την πρεμιέρα των Diamond League στη Σιαμέν το περασμένο...

    Μητέρα πούλησε για 968 ευρώ την 6χρονη κόρη της σε μία υπόθεση σωματεμπορίας που συγκλονίζει τη Νότια Αφρική

    Νοτιοαφρικανικό δικαστήριο έκρινε σήμερα ένοχους μια μητέρα και δύο συνεργούς της...

    Ελίζαμπεθ Πίπκο: Ποια είναι η στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τραμπ που θα δουλέψει στον ΑΝΤ1

    Ο ΑNT1 έκανε γνωστή με μία ανακοίνωση το μεσημέρι της Παρασκευής...