Επιστροφή στο 1986: Αργεντινή και Αγγλία θα παίξουν αντίπαλες στο Μουντιάλ ξανά με τις ίδιες εμφανίσεις

Ημερομηνία:

Μπορεί να είναι ο δεύτερος χρονικά ημιτελικός του φετινού Μουντιάλ, ωστόσο το παιχνίδι της Αγγλίας με την Αργεντινή(15/7, 22:00) έχει ήδη αρχίσει να μας… ψήνει.

PHILOXENIA

Κάτι το απίθανο τουρνουά που κάνει ο Λιονέλ Μέσι, η πορεία των Άγγλων που θέλουν επιτέλους το τρόπαιο μετά από 60 χρόνια, αλλά και το γεγονός πως ψάχνουν «εκδίκηση» για τον χαμένο προημιτελικό του 1986, μας προϊδεάζουν για μια αναμέτρηση «φωτιά».

Η θερμοκρασία ωστόσο ανεβαίνει ακόμη περισσότερο τις τελευταίες ώρες, καθώς σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, οι δυο ομάδες πρόκειται να αγωνιστούν με τις ίδιες -σχεδόν- εμφανίσεις που έπαιξαν και τότε, πριν 40 χρόνια στο Μεξικό, στο περίφημο 2-0 της Αλμπισελέστε με το «χέρι του Θεού» και το… γκολ της χιλιετίας από τον Μαραντόνα.

 

Όπως αναφέρεται, η ομοσπονδία της Αργεντινής κατέθεσε αίτημα στη FIFA ώστε να φορέσει την μπλε φανέλα, ενώ τα «Τρία Λιοντάρια» πρόκειται να αγωνιστούν με την κλασική λευκή, σε ένα πολυαναμενόμενο rematch του 1986!

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν από τις νέες αυξήσεις και τις ενισχύσεις – Όλα όσα αλλάζουν

Σημαντικές αλλαγές και οικονομικές ενισχύσεις για συνταξιούχους, εργαζόμενους και οικογένειες βρίσκονται στο...

Βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες διέλυσε γάμο – Επιτέθηκαν στους καλεσμένους – ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σε δεξίωση γάμου στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν...

Meta: Οι 5 μεγάλες αλλαγές σε Facebook και Instagram μετά την ιστορική δίκη – Τέλος τα likes, ειδοποιήσεις γονέων για ύποπτα μηνύματα

Μια ιστορική συμφωνία-σταθμό πέτυχαν οι αμερικανικές αρχές με τη Meta,...