Επιτέθηκαν σε άνδρα και τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι!

    Ημερομηνία:

    Στο κρατητήριο θα περάσει τις επόμενες δύο μέρες ένας 34χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι έναν 40χρονο, στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και κατηγορούμενος ως συνεργός, 61χρονος πεθερός του.

    Οι δύο άνδρες παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης το οποίο διέκοψε τη συζήτηση για την Τετάρτη, με παράλληλη παράταση της προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων.

    Ο 34χρονος και ο πεθερός του, με καταγωγή από την Αλβανία, διώκονται για βαριά σωματική βλάβη, ενώ ο παθών νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

    Όλα έγιναν την Κυριακή τα ξημερώματα, έξω από πιτσαρία, όπου οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές φαίνεται πως διασκέδαζαν νωρίτερα. Για ασήμαντη αφορμή, ο 61 ετών άνδρας διαπληκτίστηκε με τον παθόντα και κατά την έξοδό του από το κατάστημα, τον ακινητοποίησε πιάνοντάς τον από το χέρι. Οι δύο άνδρες έπεσαν στο έδαφος και τότε επενέβη ο 34χρονος, χτυπώντας τον 40χρονο τρεις φορές με το σφυρί στο κεφάλι.

    Ο 34χρονος συνελήφθη επί τόπου, ενώ αργότερα εντοπίστηκε και ο πεθερός του..

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

    Στιγμές τρόμου έζησε η 30χρονη Γαλλίδα Influencer, Σοράγια Ρίφι, όταν διαρρήκτες μπήκαν...

    Από πνιγμό οι θάνατοι των 16χρονων που βρέθηκαν σε ποταμό στην Ξάνθη, σε πένθος οι οικογένειες τους – «Δεν ήξεραν κολύμπι»

    Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των δύο 16χρονων, που ανασύρθηκαν...

    Δύο αδελφές πνίγηκαν αγκαλιασμένες στο Τέξας: «Μαμά, μπαμπά σας αγαπάμε», έγραψαν στο τελευταίο τους μήνυμα

    Ραγίζει καρδιές το τελευταίο sms που έστειλαν δύο αδελφές, η 13χρονη...