Eπίθεση Αϊβαλή στη Δημοτική Αρχή : Διαστρέβλωση των θέσεων της παράταξής μας για την αντιπολεμική κινητοποίηση

    Ημερομηνία:

    Ο επικεφαλής της παράταξης  «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», Βασίλης Αϊβαλής δήλωσε τα εξής:

    Η διαστρέβλωση των θέσεων της Δημοτικής μας Παράταξης, είναι μια πάγια τακτική της «ομάδας διαδικτυακής κρούσης» της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας.

    Έτσι και σήμερα γνωστός και μη εξαιρετέος «σύμβουλος» της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, αποφάσισε να διαστρεβλώσει τις θέσεις της παράταξής μας, και τις δικές μου προσωπικά, σε ό,τι αφορά την αντιπολεμική κινητοποίηση.

    Την εύλογη απορία κάθε υγιώς σκεπτόμενου πολίτη, για το πώς είναι δυνατόν ο Δήμος Πατρέων (υπήρξε ανάρτηση στo fb του Δήμου να καλεί ο Δήμαρχος για συμμετοχή στην σημερινή κινητοποίηση και όχι η Δημοτική Αρχή μόνη της) να προχωρά σε κάλεσμα κινητοποίησης χωρίς τη λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο (ως ορίζει κατ΄ελάχιστον η δημοκρατική του λειτουργία), οι μηχανές στρέβλωσης της Δημοτικής Αρχής προσπάθησαν να την εμφανίσουν ως «καταδίκη» από την πλευρά μου, της αντιπολεμικής κινητοποίησης. Τόσο αστείοι, τόσο «ευανάγνωστοι».

    Όταν μιλάμε όμως για τον Δήμο Πατρέων, ο οποίος προφανώς δεν αποτελεί ιδιοκτησία της, τότε οφείλει να φέρνει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου και λαμβάνονται οι αποφάσεις, σε κάθε πόλη που σέβεται τον εαυτό της και τη δημοκρατική της παράδοση.

    Σε ό,τι αφορά τον οποιονδήποτε λαό, βρίσκεται υπό δοκιμασία και ζει τον εφιάλτη του πολέμου, η παράταξή μας και εγώ προσωπικά, είμαστε δυναμικά παρόντες σε κάθε πορεία, σε κάθε συγκέντρωση, σε κάθε κινητοποίηση που βάζει σε πρώτο πλάνο τον άνθρωπο και όχι τα κομματικά συμφέροντα. Και ο νοών, νοείτω.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στη Σαντορίνη: Πνίγηκε 6χρονο παιδί σε πισίνα ξενοδοχείου

    Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 6χρονου παιδιού...

    Δυτική Ελλάδα: “Εφυγε” ένας λάτρης του αυτοκινήτου – φωτό – θρήνος για τον Θ. Φραντζισκάκη

    Θλίψη στον Πύργο για την απώλεια του Θεόδωρου Φρατζισκάκη. Το...

    Η Αμαλία Κωστοπούλου παντρεύτηκε τον σύντροφό της στην Αμερική

    Τον αγαπημένο της, Τζέικ Μέντγουελ, παντρεύτηκε η Αμαλία Κωστοπούλου....

    Καλάβρυτα: Με τιμές Αρχηγού Κράτους η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας

    Το απόγευμα της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου θα φτάσει στα...