Επίθεση χάκερς στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων! Συναγερμός για το εμβόλιο

    Ημερομηνία:

    Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων! Η Υπηρεσία που σηκώνει το βάρος της έγκρισης των εμβολίων για τον κορονοϊό ανακοίνωσε σήμερα ότι χτυπήθηκε από χάκερς.

    «Η Υπηρεσία μας έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης και γίνεται αυτή την στιγμή έρευνα σε συνεργασία με τις διωκτικές αρχές και άλλες υπηρεσίες», τονίστηκε σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας που έχει βάση το Άμστερνταμ.  Στην ίδια ανακοίνωση τονίστηκε ότι δεν μπορούν να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες αφού η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

    Οι επιθέσεις από χάκερς δεν είναι κάτι καινούριο ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας. Οι χάκερς προσπαθούν να διεισδύσουν τόσο στις υπηρεσίες όσο και στις φαρμακευτικές προκειμένου να αποσπάσουν ευαίσθητες πληροφορίες όσον αφορά στα εμβόλια.

    Ήδη έχουν καταγραφεί επιθέσεις χάκερς από την Βόρεια Κορέα, το Ιράν, το Βιετνάμ, την Κίνα και την Ρωσία τόσο στα άδυτα των φαρμακευτικών, όσο και στις εταιρείες και υπηρεσίες που εμπλέκονται στην διανομή των εμβολίων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την πορεία για την επέτειο Γρηγορόπουλου

    Σε φάση ενισχυμένης επιτήρησης έχουν περάσει οι αστυνομικές υπηρεσίες...

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Περιβαλλοντική Εκστρατεία Δενδροφύτευσης και Εθελοντικής Δωρεάς Αίματος

    Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πατρών αναφέρει: Το Πανεπιστήμιο Πατρών αποδίδει...

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε να πάει στους Νικς – Δημοσίευμα «βόμβα» για τον Έλληνα αστέρα του NBA

    Η συζήτηση γύρω από το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς έχει...

    Μητσοτάκης: Έχουμε τους υψηλότερους ρυθμούς αναπτυξης στην ευρωζώνη και γι’ αυτό μειώνουμε φόρους

    Σε εξέλιξη είναι η συζήτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον...