Επίθεση χάκερς στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων! Συναγερμός για το εμβόλιο

    Ημερομηνία:

    Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων! Η Υπηρεσία που σηκώνει το βάρος της έγκρισης των εμβολίων για τον κορονοϊό ανακοίνωσε σήμερα ότι χτυπήθηκε από χάκερς.

    «Η Υπηρεσία μας έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης και γίνεται αυτή την στιγμή έρευνα σε συνεργασία με τις διωκτικές αρχές και άλλες υπηρεσίες», τονίστηκε σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας που έχει βάση το Άμστερνταμ.  Στην ίδια ανακοίνωση τονίστηκε ότι δεν μπορούν να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες αφού η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

    Οι επιθέσεις από χάκερς δεν είναι κάτι καινούριο ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας. Οι χάκερς προσπαθούν να διεισδύσουν τόσο στις υπηρεσίες όσο και στις φαρμακευτικές προκειμένου να αποσπάσουν ευαίσθητες πληροφορίες όσον αφορά στα εμβόλια.

    Ήδη έχουν καταγραφεί επιθέσεις χάκερς από την Βόρεια Κορέα, το Ιράν, το Βιετνάμ, την Κίνα και την Ρωσία τόσο στα άδυτα των φαρμακευτικών, όσο και στις εταιρείες και υπηρεσίες που εμπλέκονται στην διανομή των εμβολίων.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...