Επίθεση χάκερς στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων! Συναγερμός για το εμβόλιο

    Ημερομηνία:

    Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων! Η Υπηρεσία που σηκώνει το βάρος της έγκρισης των εμβολίων για τον κορονοϊό ανακοίνωσε σήμερα ότι χτυπήθηκε από χάκερς.

    «Η Υπηρεσία μας έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης και γίνεται αυτή την στιγμή έρευνα σε συνεργασία με τις διωκτικές αρχές και άλλες υπηρεσίες», τονίστηκε σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας που έχει βάση το Άμστερνταμ.  Στην ίδια ανακοίνωση τονίστηκε ότι δεν μπορούν να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες αφού η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

    Οι επιθέσεις από χάκερς δεν είναι κάτι καινούριο ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας. Οι χάκερς προσπαθούν να διεισδύσουν τόσο στις υπηρεσίες όσο και στις φαρμακευτικές προκειμένου να αποσπάσουν ευαίσθητες πληροφορίες όσον αφορά στα εμβόλια.

    Ήδη έχουν καταγραφεί επιθέσεις χάκερς από την Βόρεια Κορέα, το Ιράν, το Βιετνάμ, την Κίνα και την Ρωσία τόσο στα άδυτα των φαρμακευτικών, όσο και στις εταιρείες και υπηρεσίες που εμπλέκονται στην διανομή των εμβολίων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ: Γιατί βλέπουμε περισσότερο και κάνουμε λιγότερο – Τι έχει αλλάξει σήμερα

    Τριάντα σχεδόν χρόνια πίσω, το 1993 για την ακρίβεια,...

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Γνωστός Πατρινός δημοσιογράφος… έγινε πιλότος!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9-2/

    Πάτρα – φωτό: Ο Αγιος Ανδρέας έχει “ντυθεί” Χριστουγεννιάτικα

    Ένας μήνας και κάτι... τόσο απομένει για τα Χριστούγεννα και...

    ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΥΙΑΣ: Κατέγραψαν σε βίντεο όσους πετούν σκουπίδια στο γήπεδο

    Εχουν βρει τον μπελά τους οι κάτοικοι πέριξ της...