Επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου

    Ημερομηνία:

    Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στράτου Σιμόπουλου σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

    Όπως ανέφερε στο ERTNews ο κ. Σιμόπουλος άκουσε μία ισχυρή έκρηξη και νόμισε ότι πρόκειται για κάποια δεξαμενή αερίου αλλά μετά τον ειδοποίησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ότι είναι έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας.

    “Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, γκαζάκια σε σπίτι βουλευτή και αυτό το κάνει δύο φορές απαράδεκτο. Είχαν ξαναέρθει σε εμένα με μπογιές. Δεν πειράζει, δεν πτοούμε, συνεχίζω. Έχω τις απόψεις μου για την αστυνομία, για το ότι πρέπει να φυλάσσονται τα πανεπιστήμια, για την εκκένωση των καταλήψεων. Θα συνεχίσω να τις λέω ανεξάρτητα από το κόστος. Δεν πτοούμαι” τόνισε ο Στράτος Σιμόπουλος.

    Επίσης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι “μήνυμα έδωσαν, μήνυμα δίνω ότι δεν πτοούμαι συνεχίζω”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...