Επίθεση με καυστικό υγρό: Με διαδικασία εξπρές στον ανακριτή η 38χρονη, πήρε προθεσμία

    Ημερομηνία:

    Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και από την… πίσω πόρτα, πριν καν το ρολόι δείξει 08:00 το πρωί, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια η 38χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της, μέσα σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

    Η 38χρονη, με χειροπέδες πισθάγκωνα, μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα καθώς τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά και η μεταγωγή έγινε τόσο νωρίς για να μην υπάρξει περίπτωση αντιδράσεων.

    Υπήρξε μάλιστα ένα… απρόοπτο, αφού όταν οι αστυνομικοί που τη συνόδευαν, χτύπησαν την πόρτα, δεν τους άνοιξε κανείς και χρειάστηκε να περάσουν κάποια λεπτά για να μπει η κατηγορούμενη στο κτήριο!

    Λίγα λεπτά μετά την… επεισοδιακή άφιξή της, η 38χρονη έφυγε από το γραφείο της ανακρίτριας. Η κατηγορούμενη για την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

    Η 38χρονη παραδόθηκε με… κινηματογραφικό τρόπο το απόγευμα της Τρίτης (25.10.2022), με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα να κάνει λόγο για κακοποιημένη γυναίκα, που έκανε την επίθεση με καυστικό υγρό γιατί δέχτηκε επίθεση από τον 36χρονο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Τουρκία

    Σεισμός έγινε στην Τουρκία το πρωί της Δευτέρας 08.12.2025, στην...

    Απόστολος Λύτρας – Σοφία Πολυζωγοπούλου: Αναβολή στη δικαστική υπόθεση του πρώην ζευγαριού

    Αναβλήθηκε για τις 8 Μαρτίου η δικαστική διαμάχη μεταξύ...

    Εριέττα Κούρκουλου: Η οικογενειακή αγκαλιά με τον Βύρωνα Βασιλειάδη και τον γιο τους – ΦΩΤΟ

    Σε χριστουγεννιάτικο τραπέζι βρέθηκε την Κυριακή, η Εριέττα Κούρκουλου μαζί με...

    Πάτρα: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΠΗΝ

    Η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων στην...