Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Νέα στοιχεία – Βιτριόλι έριξε η 38χρονη στον πρώην σύζυγό της

    Ημερομηνία:

    Στο «φως» νέα στοιχεία για την επίθεση με το καυστικό υγρό στο Ηράκλειο.

    Το δείγμα υγρής ουσίας χρώματος καφέ από το γυάλινο βάζο περιείχε, σύμφωνα με το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση θειικών ανιόντων γεγονός το οποίο συνάδει με την περίπτωση το εν λόγω δείγμα να ήταν πυκνό υδατικό διάλυμα θειικού οξέος.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η χημική σύσταση του καυστικού υγρού καταρρίπτει τον ισχυρισμό της 38χρονης ότι δεν ήθελε να προκαλέσει ζημιά στον εν διαστάσει σύζυγό της. Μάλιστα, στο μπουκάλι που παρέλαβε μέσω κούριερ αναγραφόταν ότι πρόκειται για θειικό οξύ. Το βιτριόλι ακόμα και όταν δεν είναι καθαρό προκαλεί εγκαύματα και ακόμα και θάνατο.

    Η ανάλυση, όπως μετέδωσε το Star, έγινε στο γυάλινο βάζο, στο υπόστρωμα του κρεβατιού στο δωμάτιο 408 όπου έγινε η επίθεση και στο τζιν παντελόνι του θύματος καθώς υπήρχαν και εκεί αλλοιώσεις. Από την αρχή οι γιατροί που είδαν τα εγκαύματα στο θύμα κατάλαβαν ότι υπήρχε υψηλή ποσότητα βιτριολιού στο καυστικό υγρό και τώρα επιβεβαιώνονται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένοχος ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια – Oδηγείται στη φυλακή

    Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο Κώστας Δόξας για...

    Τα μποφόρ και οι βροχές του Φεβρουαρίου ρίχνουν τις τιμές του ρεύματος για τον Μάρτιο, από τα 108 στα 80 ευρώ η μεγαβατώρα

    Τον δρόμο για χαμηλότερα τιμολόγια ρεύματος ανοίγει τον Μάρτιο η αυξημένη...

    Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε ότι ο Στέλιος Μάινας μπαίνει στον «Άγιο έρωτα»

    Ένα επικό spoiler έδωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και αναφέρθηκε σε μία...