Επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο – Τραυματίας και φθορές σε οχήματα

    Ημερομηνία:

    Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκε πριν από λίγο διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το τουρκικό Προξενείο στην οδό Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Η ομάδα των 50 περίπου ατόμων μετά την επίθεση κινήθηκαν επι της Αγ. Δημητρίου και κατέληξαν μπροστά από τους χώρους του ΑΠΘ .

    Φλίγκος
    Χημικά και μολότοφ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

     

    GLEARNET

    Τα επεισόδια άρχισαν μετά τα μεσάνυχτα και στη διάρκεια τους  οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τα άτομα,  ενώ τραυματίστηκε άτομο ελαφρά, έξω από τους χώρους του ΑΠΘ.

    Πρόκειται για 40χρονο αλλοδαπό, ο οποίος διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι.

    Θεσσαλονίκη: Καίγεται αυτοκίνητο

     

    Από τα επεισόδια προκλήθηκαν φθορές σε αρκετά αυτοκίνητα, ενώ χρειάτηκε να κλείσει η οδός Εγνατία από το ύψος του Συντριβανίου μέχρι την Καμάρα.

    Λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου η κατάσταση εκτονώθηκε καθώς σταμάτησαν οι επιθέσεις μέσα από τους χώρους του ΑΠΘ. Η πυροσβεστική έχει σβήσει όσες εστίες φωτιάς υπήρχαν.

    Μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή έξω από τη Φιλοσοφική σχολή και την πλατεία Χημείου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στην Νέα Υόρκη λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM – Η φωτογραφία με τη νέα της μάνατζερ

    Μετά από έναν μαγικό Αύγουστο, όπου απόλαυσε καλοκαιρινές διακοπές...