Επίθεση με οξύ σε δύο έφηβους – Σοβαρά τραυματισμένη 14χρονη

    Ημερομηνία:

    Επίθεση με οξύ σημειώθηκε τη Δευτέρα ενάντια σε μια 14χρονη στο Λονδίνο – έξω από το σχολείο που φοιτά – και ενός 16χρονου που ήταν μαζί της, από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά η κοπέλα και μία εργαζόμενη του σχολείου.

    Το κορίτσι παραμένει στο νοσοκομείο με τραύματα που ενδέχεται να «αλλάξουν τη ζωή του», στην υγεία και την εμφάνισή της.

    Η Μητροπολιτική Αστυνομία αναφέρει ότι πιστεύει ότι οι δύο έφηβοι προσεγγίστηκαν το απόγευμα έξω από το σχολικό κτίριο από έναν άνδρα «ο οποίος τους πέταξε μια ουσία πριν διαφύγει προς την οδό Harrow Road». Ο άνδρας περιγράφηκε ως ένας ψηλός και λεπτός μαύρος άνδρας, με σκουρόχρωμα ρούχα, ο οποίος οδηγούσε ένα ηλεκτρονικό σκούτερ.

    Πρόσθεσε ότι το πρόσωπο του άνδρα ήταν καλυμμένο «πιθανώς από μάσκα ή μπαλακλάβα».

    Ο 16χρονος παραμένει στο νοσοκομείο με λιγότερο σοβαρά τραύματα σε σχέση με την κοπέλα, ενώ η 27χρονη εργαζόμενη έχει πάρει εξιτήριο.

    Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου για προληπτικούς λόγους, αφού ανέφεραν ότι αισθάνονταν αδιαθεσία, αλλά έκτοτε έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους.

    Οι αστυνομικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσαν ότι πρόκειται για οξύ, αλλά οι δοκιμές συνεχίζονται για να βρεθεί η ακριβής σύσταση της ουσίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσα δισ. δολ. κοστίζει ετησίως στον πλανήτη η ρύπανση από τα αποτσίγαρα

    Στα 26 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο ή 186 δισεκατομμύρια...

    Γυναικείος οργασμός: Να πού κρύβεται η λύση του μυστηρίου του

    Ο γυναικείος οργασμός αποτελεί ένα γρίφο που εδώ και...

    Ακίνητα: Ποιες χώρες έχουν τις μεγαλύτερες φούσκες – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

    Μια νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δείχνει ότι οι...

    Πάτρα: Οι πρώην… τους καταγγέλλουν στην Εφορία για “μαύρα”

    Η εφορία βάζει στο μικροσκόπιο τους πλούσιους φορολογούμενους και...