Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για όσα δήλωσε από την Αχαΐα

    Ημερομηνία:

    Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός σήμερα (22.11.2022) στην Αχαΐα.

    «Όταν ο πρωθυπουργός των Πάτσηδων, των υποκλοπών και της ακρίβειας τολμά και μιλά για προστασία των πολιτών και σταθερότητα, εννοεί σταθερότητα στις εκρηκτικές ανατιμήσεις, τη μείωση των εισοδημάτων, τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου από κάθε λογής γαλάζιες ακρίδες και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

    «Οι πολίτες νιώθουν στο πετσί τους κάθε μέρα όχι μόνο τα αποτελέσματα της πολιτικής Μητσοτάκη αλλά και την εξοργιστική αλαζονεία του», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    «Και έχει καταλάβει μέχρι και ο ίδιος πλέον», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «ότι όποτε και αν γίνουν εκλογές, όσα ψέματα και να πει, όσα πλαστά διλήμματα και να θέσει, θα αποτελέσει μία θλιβερή ανάμνηση».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεία: Μεγάλη κινητοποίηση για δασική πυρκαγιά στο Γεράκι Αμαλιάδας – Επιχειρούν και εναέρια μέσα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για...

    Πώς να καταλάβετε έναν κακό προϊστάμενο με την πρώτη ματιά – Το Νο1 σημάδι

    Η Mita Mallick ξέρει να αναγνωρίζει έναν κακό προϊστάμενο. Δουλεύοντας...

    Γιατί φεύγουν οι ξένοι επενδυτές από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Ελλάδα

    Τον δρόμο της φυγής από την εγχώρια αγορά των...

    Πώς διαλέγουμε καλό καρπούζι

    Το καρπούζι είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής του ελληνικού καλοκαιριού...