Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών ο Αρχιτέκτονας Δ. Αντωνακάκης

Ημερομηνία:

Ο κ. Δημήτριος Αντωνακάκης, Αρχιτέκτονας, θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, την Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών. Το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου θα παρουσιάσει ο Καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ηλίας Κωνσταντόπουλος, ενώ θα ακολουθήσει η αναγόρευση του τιμώμενου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Πρόεδρο του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Καθηγητή Ιωάννη Αίσωπο και η περιένδυσή του από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Χρήστο Μπούρα.

PHILOXENIA

Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του κ. Δημητρίου Αντωνακάκη με τίτλο: «Λεπτομέρειες και Σύνολα. Ένας γόνιμος διάλογος».

Περισσότερα στο σύνδεσμο: https://www.upatras.gr/teleti- anagorefsis-tou-architektona- dimitriou-antonakaki-se- epitimo-didaktora/

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: 24ωρη επιτήρηση και απαγορεύσεις σε 9 περιοχές λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Σε 24ωρη επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα τίθεται από την...

Ναύπακτος: 70χρονος φέρεται να απείλησε ανήλικο με μαχαίρι μέσα σε κατάστημα

Ένα περιστατικό που προκαλεί αναστάτωση στη Ναύπακτο διερευνά η...

Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος από ηλεκτροπληξία

Μία τραγωδία σημειώθηκε στην Κίμωλο, όταν 17χρονος έχασε τη ζωή...