Επίτιμος καθηγητής του ΕΑΠ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

    Ημερομηνία:

    Ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), κατόπιν σχετικής εισήγησης της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, αποφάσισε ομοφώνως και ενθέρμως όπως απονείμει τον τίτλο του επίτιμου καθηγητή της Διαχείρισης του Περιβάλλοντος στον Παναγιώτατον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

    Η απόδοση του τίτλου του επίτιμου καθηγητή αποτελεί την ύψιστη ακαδημαϊκή διάκριση και με αυτήν επισημαίνεται η διεθνώς καταγραφείσα πολυετής και πολυσχιδής συνεισφορά του Πατριάρχη στην προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

    Η τελετή αναγόρευσης έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ημερομηνία που συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα κατά της ερημοποίησης και της ξηρασίας του πλανήτη, στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το Σάββατο η κηδεία του Σωκράτη Καραγιάννη

    Το Σάββατο η κηδεία του 49χρονου Πατρινού Σωκράτη Καραγιάννη...

    Προχωρά η σύνδεση Πατρών-Πύργου με το λιμάνι Κυλλήνης

    Σε τροχιά ολοκλήρωσης εισέρχονται επιτέλους τα έργα διασύνδεσης του...

    Αυτοί είναι οι πιο φρικτοί τρόποι να πεθάνεις, σύμφωνα με την επιστήμη

    Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος, αλλά η επιστήμη έχει αποκαλύψει...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Συνταγή για ψαρονέφρι με εύκολη σάλτσα κρασιού

    Το χοιρινό φιλέτο είναι από τα εύκολα και οικονομικά κομμάτια κρέατος που μπορούμε να ετοιμάσουμε...