Eρχεται νέο δώρο μέχρι 300 ευρώ από τον Μητσοτάκη

    Ημερομηνία:

    Σε νέα οικονομική στήριξη των πολιτών προχωρά η κυβέρνηση λίγο πριν στηθούν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές του 2023.

    DEH myHomeGasControl

    Τόσο ο υπουργός Οικονομικών κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έχουν διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως όσο υπάρχουν συμπολίτες μας που βάλλονται από την ακρίβεια και έχουν ανάγκη, η κυβέρνηση θα συνεχίσει να τους ενισχύει με κάθε δυνατό τρόπο.

    Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από το οικονομικό επιτελείο να εξετάσει το ενδεχόμενο να δοθεί έκτακτο επίδομα Πάσχα, ανάλογο με την επιταγή ακρίβειας που δόθηκε τα Χριστούγεννα. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το «δώρο Πάσχα» θα είναι ύψους 250 – 300 ευρώ, μιας εξαιρετικά σημαντική «ανάσα» ειδικά για τους ευάλωτους.

    proliptikes

    Τα κριτήρια δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα, ωστόσο, η κυβέρνηση αναμένεται να κινηθεί όπως ακριβώς και τα Χριστούγεννα, δηλαδή, εκτός από τους ευάλωτους συνταξιούχους, να λάβουν το «δώρο Πάσχα» οι δικαιούχοι αναπηρικού επιδόματος, οι μακροχρόνια άνεργοι, οι ανασφάλιστοι υπερήλικες, οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και οι δικαιούχοι Επιδόματος Παιδιού.

    Με την προεκλογική περίοδο να είναι στην κορύφωσή της πριν από το Πάσχα, στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι αν καταφέρουν να δώσουν ακόμα μία βοήθεια προς τους ευάλωτους, θα είναι ένα σημαντικό κίνητρο που θα οδηγήσει, τουλάχιστον τους αναποφάσιστους, να βάλουν στο φάκελο το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στέλλα Μιχαηλίδου: Η Ελληνίδα που θέλει να γίνει η Miss του κόσμου

    Είναι η Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο της πιο όμορφης...

    Συνταγή για παέγια με κοτόπουλο και θαλασσινά

    Η παέγια, σύμβολο της ισπανικής γαστρονομίας, αποτελεί ένα πιάτο που...

    «Τετάρτη και Παρασκευή τα νύχια να μην κόψεις» – Γιατί το έλεγαν οι γιαγιάδες;

    Μπορεί να έχεις ακούσει κι εσύ από τη γιαγιά...

    Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς: Γιατί η Εκκλησία τον τιμά την Β’ Κυριακή των Νηστειών

    Κατά τη Β΄ Κυριακή των Νηστειών η Εκκλησία μας...