Έρχεται ο ανασχηματισμός

    Ημερομηνία:

    Έτοιμος να προχωρήσει και στον περιβόητο ανασχηματισμό για τον οποίο πολλά έχουν γραφτεί  εδώ και καιρό, εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την τελευταία μικρή αναδιάταξη προσώπων μέσα στο μέγαρο Μαξίμου.

    Αυτό λένε οι πληροφορίες από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι οι τελευταίες αλλαγές ήταν απλώς η πρώτη φάση –την οποία αποκαλούν «εσωτερική αναδιάταξη»– και ότι ο ανασχηματισμός θα έρθει σε δεύτερο χρόνο. Τα σχετικά σενάρια τοποθετούν τον δεύτερο αυτό χρόνο πριν από τη ΔΕΘ, ενώ πολλά κυβερνητικά στελέχη περιμένουν αυτή τη φορά να δουν έναν ευρύ και δομικό ανασχηματισμό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κομισιόν: Είμαστε κοντά σε συμφωνία με τις ΗΠΑ για τους εμπορικούς δασμούς

    Η Κομισιόν αποδέχθηκε τη νέα καταληκτική ημερομηνία της 1ης Αυγούστου, παρότι...

    Η Πάτρα στο πλευρό του Ακη: Φιλανθρωπικό φιλικό στο γήπεδο της Παναχαϊκής, για την ενίσχυση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Ακη

    Φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο της Παναχαϊκής ανάμεσα στους παλαίμαχους...

    Μακροζωία: Αυτές οι πρωτεΐνες επιβραδύνουν τη γήρανση

    Δύο πρωτεΐνες του αίματος φαίνεται πως παίζουν καθοριστικό ρόλο στο...

    Λεσόρ: «Στο δρόμο τα παιδιά με βλέπουν σαν υπερήρωα, είμαι ευγνώμων στους φίλους τους Παναθηναϊκού»

    Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για...