Ερχεται σήμερα η κινητή ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ρίου

    Ημερομηνία:

    Η πρώτη από τις δύο “κινητές” Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που πρόκειται να ενισχύσουν το ΠΠΝΠ στη μάχη με τον κορονοϊό, αναμένεται να είναι στην Πάτρα σήμερα Πέμπτη.

    Πρόκειται για πρωτοποριακή ΜΕΘ η οποία είναι τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως εξοπλισμένη και έχει το πλεονέκτημα, ανάλογα με την πίεση η οποία υπάρχει να μεταφέρεται και να ενισχύει μαζί με την δεύτερη που θα έρθει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

    Είναι εξοπλισμένη με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον συγκεκριμένο νοσοκομειακό εξοπλισμό, έχοντας την πολύ σημαντική δυνατότητα να μεταφερθούν στις περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσημη παρουσίαση της κινητής ΜΕΘ θα γίνει αύριο το πρωϊ, όπου και θα αναλυθούν τα μεγάλα πλεονεκτήματά της , καθώς ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες μπορεί να μετατραπεί από χώρο νοσηλείας σε χειρουργεία, η ακόμη και εμβολιαστικό κέντρο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Απολογούνται την Τρίτη οι μαθητές με τα ναρκωτικά! Τι υποστηρίζουν σε σχέση με τον 13χρονο

    Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη ζήτησαν και έλαβαν...

    Κιμ Καρντάσιαν: Η αποκαλυπτική της εμφάνιση – Ποζάρει με διάφανο φόρεμα στη θάλασσα

    Με ένα διάφανο φόρεμα φωτογραφήθηκε μπροστά στη θάλασσα η Κιμ...

    Τρομερό fair play από τον Σλούκα – Έκανε εσκεμμένα φάουλ σε νεαρό παίκτη του Περιστερίου για να τον στείλει στις βολές

    Ο Παναθηναϊκός έπαιξε το απόγευμα του Σαββάτου στο «Ανδρέας Παπανδρέου» με...