Έρχεται στην Πάτρα ο Παύλος Παυλίδης & οι Hotel Alaska

    Ημερομηνία:

    Ο γνωστός καλλιτέχνης της ροκ μουσικής Παύλος Παυλίδης επιστρέφει μετά από 2 χρόνια στην Πάτρα για μία live εμφάνιση στον χώρο πολιτισμού Αίγλη στο ισόγειο της Βέσο Μάρε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021.

    Έρχεται με τη νέα του μπάντα, τους Hotel Alaska, για να παρουσιάσουν στο Πατρινό μουσικόφιλο κοινό τον καινούριο του δίσκο “Το Μαύρο Κουτί” που κυκλοφορεί την Παρασκευή 10 Δεκέμβρη.

    Παράλληλα, τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του επαναπροσεγγίζονται με διάθεση πειραματισμού, αποκτώντας μια νέα, φρέσκια εικόνα και μια καινούρια δυναμική. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

    Φλίγκος

    Οι Hotel Alaska είναι οι:

    Παύλος Παυλίδης: φωνή, κιθάρα

    Φώτης Σιώτας: βιολί, λούπες

    GLEARNET

    Δημήτρης Τσεκούρας: μπάσο

    Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα

    Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα

    Προπώληση εισιτηρίων 15 ευρώ στην πλατφόρμα της viva και στα Discover bookstore, Pixel, Γωνιά του βιβλίου και το θρανίο.

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

    O Παύλος Παυλίδης είναι γνωστός στο ευρύ κοινό ως κιθαρίστας στη ροκ μπάντα Μωρά στη Φωτιά (1986 – 1988) και μετέπειτα ως frontman και στιχουργός στα Ξύλινα Σπαθιά (1993 – 2003) με μεγάλη επιτυχία το κομμάτι «Λιωμένο παγωτό». Από το 2004, ακολουθεί solo καριέρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απίστευτο! Οικογένεια κακοποιήθηκε από άγνωστους εισβολείς

    Μια άγρια επίθεση εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην...

    Ferrari: Ένα ιστορικό βήμα για τη θρυλική μάρκα

    Τα αποκαλυπτήρια του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου της Ferrari θα έρθουν σε...

    Ρόδος: Ασέλγεια επί πληρωμή σε ανήλικο μαθητή από αγρότη

    Ένας 44χρονος αγρότης κατηγορείται ότι κατ’ εξακολούθηση προσέβαλε τη...

    Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αίτηση αναίρεσης για την καταδίκη του

    Την πρόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να υποβάλει αίτηση αναίρεσης...