Έρχεται το έργο για την ανακαίνιση των ιστορικών σκαλιών της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Μετά τις υπογραφές για την εργολαβία της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της κάτω πόλης στο πλαίσιο της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης και του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, σειρά έχει η τρίτη εργολαβία του μεγάλου αυτού έργου που είναι να προχωρήσει στην Πάτρα (η πρώτη ήταν η εργολαβία για την ανάπλαση της άνω πόλης).

    Ως γνωστόν η τρίτη εργολαβία έχει να κάνει με την ανακαίνιση και τη συντήρηση των τεσσάρων ιστορικών σκαλιών της Πάτρας που έχουν περιέλθει σε κακή κατάσταση τα τελευταία χρόνια.

    Πρόκειται για τις σκάλες της Αγίου Νικολάου, της Παντανάσσης, της Πατρέως και των Υψηλών Αλωνίων χαρακτηριστικά τοπωνύμια του ιστορικού κέντρου της πόλης. Ο διαγωνισμός για την εργολαβία αυτή αναμένεται να βγει στον αέρα εντός του 2022 και οι υπογραφές να πέσουν την άνοιξη του 2023.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το σεξ σήμερα: Λιγότερες επαφές, περισσότεροι σύντροφοι και νέα πρότυπα – Αποκαλυπτική μελέτη

    Σημαντικές διαφορές στη σεξουαλική συμπεριφορά παρουσιάζουν οι ενήλικες του...

    Τα φαγητά «των φτωχών»: 6 παραδοσιακά πιάτα που τα πήρε ο χρόνος

    Παραδοσιακά φαγητά με τα οποία μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων. Που χόρταιναν τους...

    Μαγαζί σερβίρει… γύρο από σολομό

    Υπάρχει, άραγε, άνθρωπος που δεν του αρέσει ο Μ,;...

    Σεξ: 7 παραμελημένες ερωτογενείς ζώνες που θα απογειώσουν την ευχαρίστηση

    Όταν μιλάμε για την ευχαρίστηση και την οικειότητα, δεν...