Έρχονται αυξήσεις στις συνδρομές του Spotify

Ημερομηνία:

Πολύ πιο ακριβές είναι πιθανόν να γίνουν σύντομα οι υπηρεσίες του Spotify.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η πλατφόρμα streaming σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές για τις prenium συνδρομές δίχως διαφημίσεις κατά ένα δολάριο στις ΗΠΑ, ήτοι στα 10,99 το μήνα. Ανάλογες αυξήσεις θα δρομολογηθούν σταδιακά και σε άλλες χώρες διεθνώς.

Η αλλαγή αυτή σχεδιάζεται από την εταιρεία εδώ και αρκετό καιρό με στόχο την τόνωση της κερδοφορίας της. Μάλιστα, αν και σε πρώτη φάση οι αυξήσεις θα αφορούν μόνο τις prenium συνδρομές, αναλυτές του κλάδου εκτιμούν ότι αργά ή γρήγορα η νέα τιμολογιακή πολιτική θα εφαρμοστεί ευρύτερα στην πλατφόρμα.

Το ίδιο, εξάλλου, έχουν κάνει ήδη άλλες εταιρείες του κλάδου, όπως η Apple Music, η Amazon Music και πιο πρόσφατα η YouTube Music. Ειδικά η τελευταία ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι αυξάνει τις τιμές στις συνδρομές δίχως διαφημίσεις στα 13,99 δολάρια το μήνα στις ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση για τη νέα τιμολογιακή πολιτική του Spotify αναμένεται να γίνει επίσημα από την εταιρεία την ερχόμενη Τρίτη, όταν και θα ανακοινώσει οικονομικά αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Στα λευκά και το Παναχαϊκό – φωτό του μετεωρολόγου Νικόλα Σερέτη

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα και στην...

Πάτρα: Μπήκαν στο σπίτι για να κλέψουν και τους τσάκωσαν

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

«Η Ζωή δεν έχει undo»: Η Ολυμπία Οδός και το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» επενδύουν στην οδική ασφάλεια των νέων

Με στόχο την καλλιέργεια υπεύθυνης οδηγικής συμπεριφοράς από νεαρή...