Έρχονται στην Αχαΐα οι πρέσβεις Ελβετίας και Πολωνίας – Στόχος, η εμπορική και επενδυτική συνεργασία – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Η Αχαΐα ανοίγει τα φτερά της, όχι μόνο εκτός Δυτικής Ελλάδας αλλά ακόμη και εκτός  των συνόρων της χώρας. Αυτό που επιδιώκεται είναι μια συνάντηση εργασίας- ανάδειξης και εξωστρέφειας -την Παρασκευή 27 Μαΐου- μεταξύ των πρέσβεων της Ελβετίας και την Πολωνίας με παραγωγικούς φορείς της Αχαΐας.

    Στόχος της επίσκεψης είναι  η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και παράλληλα η ανάπτυξη εμπορικών, επενδυτικών και μορφωτικών σχέσεων καθώς και η συνεργασία επιχειρήσεων της Αχαΐας με αντίστοιχες σε Ελβετία και Πολωνία.

    Η Περιφέρεια, το Επιμελητήριο και το Πανεπιστήμιο Πατρών θα αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες συνεργασίας και ανάδειξης της περιοχής γι’ αυτό και το πρόγραμμα επίσκεψης των πρέσβεων Ελβετίας και Πολωνίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνάντηση μαζί τους. Η συνάντηση είναι αποτέλεσμα των επαφών που έκανε η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ελβετίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία το πρωί της Τρίτης παραχώρησε για το θέμα σχετική συνέντευξη τύπου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μενδώνη: Τα λόγια δεν περιγράφουν την αξία του, ούτε την προσφορά του – Ο Σαββόπουλος θα μείνει, εις τον αιώνα, παρών

    Πληροφορούμενη την απώλεια του Διονύση Σαββόπουλου, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη έκανε...

    Η Ουκρανία έπληξε χημικό εργοστάσιο στη Ρωσία με πυραύλους κρουζ – Ρωσική αεροπορική επιδρομή στο Κίεβο

    Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε το βράδυ ότι έπληξε χημικό εργοστάσιο στη...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΝΔΡ. ΧΟΡΜΠΑ  ΕΤΩΝ 69  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-10-2025...