Έρευνα: Πολύ λίγοι Έλληνες είχαν εμπειρία τηλεργασίας πριν από την πανδημία

    Ημερομηνία:

    Τον Μάρτιο του 2020 μαζί με το lockdown μας «συστήθηκαν» παράλληλα η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση ξαφνικά, απότομα και υποχρεωτικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, χωρίς να υπάρχει περίοδος προσαρμογής για τους εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις, τους μαθητές και τους γονείς.

    GLEARNET

    Η κατάσταση ήταν ακόμα πιο περίπλοκη για τους εργαζόμενους γονείς που χρειάστηκε να προσαρμόσουν εκ νέου επαγγελματική και οικογενειακή ζωή σε πρωτόγνωρες συνθήκες.

    Φλίγκος

    Η τηλεργασία στην Ελλάδα ξεκίνησε με τους περισσότερους εργαζόμενους να μην έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία, την ώρα που περίπου το μισό εργατικό δυναμικό και κυρίως οι γυναίκες χρειάστηκε να τηλεργαστούν, όπως δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αττικής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων προς ΟΣΕ: Επιτέλους καθαρίστε την σιδηροδρομική γραμμή

    Σε επιστολή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων αναφέρει: Προς ΟΣΕ...

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ: Στη φετινή ΔΕΘ ξεκαθάρισε το πολιτικό σκηνικό

    Της Κατερίνας Σολωμού, μέλους Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ Η φετινή Διεθνής...