Εργασίες στο εθνικό δίκτυο της Αχαΐας – Υπεγράφη η σύμβαση στην Περιφέρεια

    Ημερομηνία:

    Με συντήρηση και αποκατάσταση της σήμανσης στο εθνικό οδικό δίκτυο της ΠΕ Αχαΐας αναβαθμίζονται οι συνθήκες οδικής ασφάλειας σε σημεία που έχουν θεωρηθεί επικίνδυνα.

    Φλίγκος

    Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

    ICECAP

    Οι εργασίες συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, που θα ξεκινήσουν σύντομα, θα γίνουν σε σημεία τα οποία έχουν επισημανθεί έπειτα από αιτήματα φορέων, έγγραφα της Τροχαίας και αυτοψίες των κλιμακίων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας.

    Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά επισκευή, συντήρηση, αποκατάσταση και αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας, πινακίδων και διαγράμμισης  του Εθνικού Οδικού Δικτύου Αχαΐας, για την επαναφορά τους στην αρχική κατάσταση με βάση τις ισχύουσες προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια των χρηστών της οδού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Κι άλλη φωτιά στον Ριγανόκαμπο – ΒΙΝΤΕΟ

    Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στην περιοχή του Ριγανόκαμπου. Η...

    Φακές γιαχνί με πατάτες και καρότα

    Υλικά 250γρ. φακές 2 δαφνόφυλλα 60ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ...

    Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ξέσπασε ξανά κατά του Τραμπ – «Είναι παγκόσμια απειλή, αυταρχικός και φασίστας»

    Νέα επίθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε...