ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: Καταγγελία για την επίθεση των ΜΑΤ

    Ημερομηνία:

    Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη διοίκηση του ΕΦΚΑ που σήμερα, ημέρα της πανοικοδομικής απεργίας, δώσανε εντολή επίθεσης με άνδρες των ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις στους απεργούς οικοδόμους που είχαν συγκεντρωθεί στο κτήριο του ΕΦΚΑ στην Πάτρα. Η αστυνομία χρησιμοποίησε χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, προσπαθώντας να διαλύσει τη συγκέντρωση των εργατών. Όμως δεν τα κατάφερε!

     

    Η κυβέρνηση επιτέθηκε σε αυτούς που αγωνίζονται για καλύτερους όρους εργασίας και ζωής! Σε αυτούς που πλήττονται από την πολιτική της και δεν το βάζουν κάτω διεκδικώντας αυξήσεις στο μεροκάματο και υπογραφή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας. Αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης και η πρακτική της, όταν βλέπει οργανωμένους και αποφασισμένους εργάτες. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως η αντιλαϊκή πολιτική που μας οδηγεί στη φτώχεια συνοδεύεται από τη βία και τη καταστολή.

     

    Εμείς, όμως, διαμηνύουμε ξεκάθαρα: Κάτω τα χέρια από τους εργάτες! Το δίκιο των εργατών θα νικήσει, όσα χημικά και αν ρίξουν!

     

    Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί όλα τα σωματεία της πόλης, όλους τους φορείς να καταγγείλουν το χτύπημα κατά της απεργιακής κινητοποίησης των οικοδόμων!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέσσερις λόγοι λόγοι που είσαι πάντα κουρασμένος

    Ξυπνάς το πρωί και νιώθεις… κουρασμένος, ή για να...

    Αυτά είναι τα 10 χαρακτηριστικά των τοξικών ανθρώπων

    Στη ζωή μας, όλοι έχουμε συναντήσει ανθρώπους που φαίνεται...

    Τέσσερις σίγουροι τρόποι για καλύτερο σεξ

    Τα υποκείμενα αρνητικά συναισθήματα που έχουν οι γυναίκες γύρω...

    Και όμως τα κρουασάν δεν προέρχονται από τη Γαλλία

    Το κρουασάν έχει μια ιστορία που ταξιδεύει μέσα στους αιώνες και...