ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: Καταγγελία για την επίθεση των ΜΑΤ

    Ημερομηνία:

    Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη διοίκηση του ΕΦΚΑ που σήμερα, ημέρα της πανοικοδομικής απεργίας, δώσανε εντολή επίθεσης με άνδρες των ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις στους απεργούς οικοδόμους που είχαν συγκεντρωθεί στο κτήριο του ΕΦΚΑ στην Πάτρα. Η αστυνομία χρησιμοποίησε χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, προσπαθώντας να διαλύσει τη συγκέντρωση των εργατών. Όμως δεν τα κατάφερε!

     

    Η κυβέρνηση επιτέθηκε σε αυτούς που αγωνίζονται για καλύτερους όρους εργασίας και ζωής! Σε αυτούς που πλήττονται από την πολιτική της και δεν το βάζουν κάτω διεκδικώντας αυξήσεις στο μεροκάματο και υπογραφή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας. Αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης και η πρακτική της, όταν βλέπει οργανωμένους και αποφασισμένους εργάτες. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως η αντιλαϊκή πολιτική που μας οδηγεί στη φτώχεια συνοδεύεται από τη βία και τη καταστολή.

     

    Εμείς, όμως, διαμηνύουμε ξεκάθαρα: Κάτω τα χέρια από τους εργάτες! Το δίκιο των εργατών θα νικήσει, όσα χημικά και αν ρίξουν!

     

    Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί όλα τα σωματεία της πόλης, όλους τους φορείς να καταγγείλουν το χτύπημα κατά της απεργιακής κινητοποίησης των οικοδόμων!

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κώστας Σβόλης: Κανένα υπεράκτιο αιολικό πάρκο χωρίς κοινωνική συναίνεση

    Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025, η συντονιστική ομάδα της...

    Σύγχρονη τέχνη εκατομμυρίων δολαρίων στην μπουτίκ της Victoria Beckham

    Για λίγες ημέρες, το flaghship store της Victoria Beckham...

    Ο άγνωστος «πατέρας» του ανθρακούχου νερού που το ανακάλυψε κατά λάθος

    Αν κάποιος επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Schweppes, της διάσημης...

    Η αληθινή ιστορία του καρναβαλιού της Βενετίας

    Το καρναβάλι της Βενετίας, μια από τις πιο διάσημες...
    Best Shop