Εργαζόμενη σε ζαχαροπλαστείο βρήκε πορτοφόλι με 2.000 ευρώ και το παρέδωσε

    Ημερομηνία:

    Υπόδειγμα τιμιότητας και αξιοπρέπειας αποτελεί μια υπάλληλος ζαχαροπλαστείου στην Αγία Τριάδα Μιδέας στο Ναύπλιο, η οποία βρήκε ένα πορτοφόλι που περιείχε το σεβαστό ποσό των 2.000 ευρώ, αλλά δεν μπήκε στον πειρασμό να κρατήσει τα χρήματα και έκανε τα πάντα για να βρει σε ποιον ανήκαν.

    Όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν μια ηλικιωμένη μπήκε στο ζαχαροπλαστείο όπου εργάζεται ως υπάλληλος η γυναίκα, η οποία είναι σύζυγος που υπηρετεί στην Τροχαία Ναυπλίου. Αφού αγόρασε όσα ήθελε και πλήρωσε, έφυγε ξεχνώντας το πορτοφόλι της που ήταν γεμάτο με χρήματα. Η υπάλληλος το βρήκε αρκετή ώρα μετά και ενημέρωσε τον σύζυγό της, για να βρουν την κάτοχο του πορτοφολιού.

    Μετά από ώρες, εξακρίβωσαν τα στοιχεία και την διεύθυνση της ηλικιωμένης και πήγαν στο σπίτι της στο Νέο Ηραίο, όπου της παρέδωσαν το πορτοφόλι με άθικτο το σημαντικό ποσό κάνοντάς την ξεσπάσει σε κλάματα από την ανακούφιση και να τους ευχαριστεί ξανά και ξανά για την εντιμότητά τους.

    protothema.gr

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καύσιμα: Πήρε πάλι την… ανηφόρα η βενζίνη – Πού θα φτάσει

    Οπρόεδρος των Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου μίλησε...

    Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η Πάτρα – Τα εντυπωσιακά άρματα του καρναβαλιού (video)

    Σε εορταστικό κλίμα και με έντονη καρναβαλική ατμόσφαιρα έχει...

    Ταμείο Δικηγόρων Πάτρας: Διερευνώνται κινήσεις χρημάτων σε κοινούς λογαριασμούς

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο διαχειριστικός έλεγχος που διενεργούν...
    Best Shop