Εργοστάσιο Τέχνης: Πάει πίσω το έργο λόγω παράτασης και ενεργειακής κρίσης

    Ημερομηνία:

    Περιμένατε να δείτε φτυάρι και συνεργεία στο Εργοστάσιο Τέχνης;

    Θα περιμένετε για ένα εξάμηνο ακόμα τουλάχιστον. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην οικονομική επιτροπή ο ανάδοχος που έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου μέσα από τον διαγωνισμό που έγινε ζήτησε παράταση στην προθεσμία ολοκλήρωσης του κατά ένα εξάμηνο.

    Η οικονομική επιτροπή του δήμου ενέκρινε την πρόταση του αναδόχου αφού με βάση τις επείγουσες ρυθμίσεις του υπουργείου Μεταφορών, δίνεται στις εταιρείες το δικαίωμα για όσο διάστημα υφίσταται η ενεργειακή κρίση για παράταση που όμως δεν θα υπερβαίνει τους έξι μήνες.

    Η παράταση έτσι δόθηκε όμως το ζήτημα είναι ότι οι εργασίες δεν έχουν καν ξεκινήσει. Οπότε η παράταση που δόθηκε από τη στιγμή που το έργο ή καλύτερα η ολοκλήρωση του έργου πάει ένα εξάμηνο πίσω, σημαίνει ότι οι εργασίες θα αργήσουν να ξεκινήσουν.

    Σε γενικές γραμμές γίνεται της… παράτασης στον χώρο των δημοσίων έργων που είναι να πραγματοποιηθούν ή ακόμα και αυτών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σύμβαση με τον ανάδοχο υπογράφτηκε από τον περασμένο Φεβρουάριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κίνδυνος με τη στατικότητα στον σταθμό «Μοναστηράκι» – Εκτεταμένες φθορές στον μεταλλικό σκελετό της οροφής έδειξαν επιθεωρήσεις

    Σοβαρά προβλήματα στατικότητας στον σταθμό «Μοναστηράκι» του πρώην ΗΣΑΠ, που...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη φυλακή ακόμη 3 κατηγορούμενοι – Ελεύθεροι ο λογιστής και ο πατέρας του φερόμενου ως αρχηγού της οργάνωσης

    Τρεις ακόμη κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ κρίθηκαν σήμερα...

    Ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του ΛΕΞ για το κομμάτι «Σπασμένη φλέβα»

    Ο Βασίλης Μπισμπίκης φέτος τον χειμώνα βρίσκεται σε μία άκρως δημιουργική...

    Gmail: Έκλεψαν πάνω από 180 εκατ. κωδικούς πρόσβασης – Πώς να δείτε αν ο λογαριασμός σας έχει επηρεαστεί

    Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Αυστραλός ειδικός Troy...