Ερντογάν από τα κατεχόμενα: Το 1974 φέραμε την ειρήνη στην Κύπρο

    Ημερομηνία:

    Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τα κατεχόμενα ζήτησε την αναγνώριση της «ΤΔΒΚ» το συντομότερο δυνατόν, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία προσθέτουν ότι ο Ερντογάν ταξίδεψε στο αεροδρόμιο της Τύμπου με απευθείας πτήση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

    Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε: «Όλες μας οι προσπάθειες γίνονται για να συνεχιστεί η ειρήνη που υπάρχει στο νησί την οποία φέραμε εμείς το 1974. Εμείς επιθυμούμε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση. Όταν είναι ξεκάθαρη η πραγματικότητα που υπάρχει στο νησί, όλοι πρέπει να καταλάβουμε πως δεν είναι δυνατή μια ομοσπονδιακή λύση».

    Φλίγκος
    GLEARNET

    «Επαναλαμβάνω το ιστορικής σημασίας κάλεσμα το οποίο είχα κάνει σε όλο τον κόσμο και στο βήμα του ΟΗΕ. Μην γυρνάτε την πλάτη σας στην πραγματικότητα που υπάρχει στο νησί. Ελάτε κα το συντομότερο δυνατό και αναγνωρίστε την ‘Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου’» σημείωσε.

    Εν τω μεταξύ εκνευρισμός επικράτησε σε φιλοκυβερνητικά μέσα για την ανάρτηση Μητσοτάκη για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

    Η Sabah ανέφερε πως «Ο Μητσοτάκης ξεπέρασε τα όρια», ενώ η Υeni Safak έγραψε: «Σκάνδαλο από Μητσοτάκη – Χαρακτήρισε εισβολέα την Τουρκία».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου

    Λόγω των έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που σύμφωνα με τις προβλέψεις...

    Αιγιάλεια: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε πολίτες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ

    Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι κατηγορούμενοι ανέρχεται...

    ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ: Δύο τροχαία σε οδό Γούναρη και Αγιο Βασίλειο – Συναγερμός στη ΕΛΑΣ

    Δύο τροχαία με δύο τραυματισμούς σε Πάτρα και Αγιο...