Ερντογάν: Η Αγία Σοφιά στο νέο τουρκικό διαβατήριο

    Ημερομηνία:

    Την έκδοση νέων εθνικών διαβατηρίων ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο Τούρκος πρόεδρος επισήμανε ότι οι προετοιμασίες για τα νέα διαβατήρια έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

     

    Ο Ερντογάν εξήγησε, μάλιστα,  πως, στη μέση των διαβατηρίων, που αναμένεται να είναι έτοιμα τον Αύγουστο, θα υπάρχει και η Αγιά Σοφιά. Στις πρώτες σελίδες του θα είναι το Τοπ Καπί.

    «Δημιουργήσαμε την υποδομή για την παραγωγή διαβατηρίων στη χώρα μας, ο εφοδιασμός των οποίων έχει γίνει δύσκολη λόγω της κρίσης με τα τσιπ. Οι σελίδες του νέου μας διαβατηρίου, που είναι ένα από τα πιο ασφαλή διαβατήρια στον κόσμο, ξεκινούν με το παλάτι Τοπ Καπί και τελειώνουν με το πρώτο κτίριο του κοινοβουλίου και στην μέση ακριβώς είναι το τζαμί της Αγίας Σοφίας. Ελπίζουμε ότι το νέο μας διαβατήριο, το οποίο θα εκδοθεί στους πολίτες μας από τον Αύγουστο, θα είναι επωφελές για τη χώρα μας και το έθνος μας» δήλωσε ο Ερντογάν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

    Ο Γιάννης Νταλιάνης έχει βαπτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και σε συνέντευξή του στην...

    Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

    Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες...

    Αυτή είναι η πιο βροχερή πόλη της Ελλάδας και δεν είναι τα Γιάννενα

    Η Ελλάδα, γνωστή για τα ηλιόλουστα τοπία και τις...

    Στο +86% από το 2017 οι τιμές πώλησης για κατοικίες – Η τρελή κούρσα στα ακίνητα συνεχίζεται

    Ιδιαίτερα ανθεκτική με τις μέσες τιμές να έχουν ξεπεράσει τα...