Ερντογάν: Θετικός σε συνάντηση με τον Κυρ. Μητσοτάκη

    Ημερομηνία:

    Θετικός σε μία συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εμφανίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Σε δηλώσεις του μετά την καθιερωμένη προσευχή της Παρασκευής, ο Ερντογάν ανέφερε πως «σε όλες τις συνομιλίες που είχαμε (σ.σ. με τους Ευρωπαίους) κρατήσαμε πάντα θετική προσέγγιση στο θέμα της συνάντησής μας με τον κύριο Μητσοτάκη, με την Ελλάδα».

    Όπως είπε «έχουν γίνει συναντήσεις των υπουργών Εξωτερικών μας. Είπαμε πως μπορούν να ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές και οι αντιπροσωπείες μας μπορούν να συναντηθούν. Ειπαμε, επίσης, πως μπορούμε να συναντηθούμε με τον κύριο πρωθυπουργο, πως μπορούμε να κάνουμε τέτοια βήματα. Οι εξελίξεις είναι προς αυτή την κατεύθυνση».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γυναικείος αυνανισμός: Τι παθαίνουν οι γυναίκες!

    Ο γυναικείος αυνανισμός πλέον στις μέρες μας δεν είναι...

    To γνωρίζατε; – Tι σημαίνει όταν κάποιος απαντά μόνο με «ΟΚ» σύμφωνα με την ψυχολογία

    Το ΟΚ είναι μια συχνή απάντηση σε ερωτήσεις. Και παρότι...

    Καλό σεξ: Πώς να ζητήσετε αυτό που σας αρέσει, χωρίς να χαλάσετε το κλίμα – Μια ειδικός συμβουλεύει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%cf%83%ce%b5%ce%be-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b1/