Ερωτευμένη η Εύη Βατίδου: «Είμαι 47, ο σύντροφός μου είναι 35»

    Ημερομηνία:

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε η Εύη Βατίδου μετά και την ακύρωση από τον Άρειο Πάγο του κόμματος της Αφροδίτης Λατινοπούλου στο οποίο συμμετείχε.

    Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιλογή της να πολιτευτεί, στην προσωπική της ζωή, αλλά και στον Αλέξη Κούγια.

    «Υπάρχει μία προκατάληψη εναντίον γενικότερα της γυναίκας. Εμένα με είπαν και τσιμεντόλιθο και τούβλο και σούργελο. Ό,τι και να κάνω, εγώ δεν μπορώ να πάρω το 100. Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα. Να πάμε να ασφαλίσουμε τα ποδαράκια μας που φοράμε τις γόβες και περπατάμε στα αισχρά πεζοδρόμια και θα φάμε τα μούτρα μας και οι νέοι και οι ηλικιωμένοι» ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου.

    Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου πρόσθεσε: «Λένε για κάτι υπέρογκες διατροφές για κάτι πράγματα που δεν έχουν γίνει. Οι δημοσιογράφοι ξέρουν την ιστορία μου. Ποτέ δεν έχω πει ότι δεν βοήθησε ο πατέρας των παιδιών, ο Αλέξης Κούγιας. Δεν είναι σωστό να λένε ότι τα έχω “αρπάξει” και πάω να κάνω τις “μπάζες” μου», συμπλήρωσε για τον πρώην σύζυγό της, η Εύη Βατίδου.

    Κλείνοντας, η Εύη Βατίδου αποκάλυψε πως είναι σε σχέση, λέγοντας πως με τον σύντροφό της έχουν 8 χρόνια διαφορά. «Είμαι 47. Ο σύντροφός μου είναι 35», σημείωσε η Εύη Βατίδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: Πτώση μέχρι και 20% στην Οικοδομική δραστηριότητα

    Το 2026 προμηνύεται ως μια ακόμη δύσκολη χρονιά για...

    Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης – Κατηγορείται για εκβιασμό της Ζέττας Μακρή

    Μετά τις καταγγελίες η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του δημοσιογράφου Δημήτρη...

    Ο ακμαιότατος Γιάτσεκ Γκμοχ επέστρεψε στο… Ελλάντα και στο αγαπημένο του ζαχαροπλαστείο – Δείτε βίντεο

    Ήρθε στην Ελλάδα το μακρινό 1979 και κατάφερε να εξελιχθεί σε...