ΕΡΤ1: «Αυτός και ο άλλος» με νέα επεισόδια -Καλεσμένη η Άννα Φόνσου

    Ημερομηνία:

    Η Άννα Φόνσου, είναι καλεσμένη του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 στην ΕΡΤ1 στις 23:30σε νέα ημέρα και ώρα. 

    Η αγαπημένη ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια, έχει αφιερωθεί στο έργο ζωής της, «Το Σπίτι του Ηθοποιού», προσφέροντας, ψυχή, χρήμα και χρόνο στο επάγγελμα που αγάπησε και υπηρέτησε.

    Η Άννα Φόνσου μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Τήνο, για τον «κολλητό» της φίλο, τον τετράποδο Αδόλφο Αλφόνσο, αλλά και την πρώτη φορά που τον «πάρκαρε» μπροστά σε ένα θέατρο αναζητώντας εργασία.

    Φλίγκος

    Θυμάται πώς γνώρισε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη μεταξύ τους τρυφερή σχέση φιλίας και πώς η Αλίκη την έκανε διάσημη, όπως παραδέχεται. Μιλάει για το φιλόδοξο καλλιτεχνικό της εγχείρημα, το Προσκήνιο, εξομολογείται στιγμές από τα χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου και τους δημοφιλείς συμπρωταγωνιστές της.

    Ακόμη, μιλάει για τους γάμους της, αποκαλύπτει ότι ερωτεύτηκε, προδόθηκε αλλά και πρόδωσε πολύ, και εξηγεί γιατί δεν έχει καμιά φωτογραφία της στο σπίτι της.

    Παράλληλα, εξομολογείται το απωθημένο της, να παίξει στην Επίδαυρο, και φυσικά δεν παραλείπει να μιλήσει για τη δική της «Επίδαυρο», «Το Σπίτι του Ηθοποιού», και πώς σκέφτεται την επόμενη ημέρα εκεί.

    Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
    Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
    Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
    Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
    Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
    Βοηθός διεύθυνσης παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
    Συντονισμός παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης
    Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή
    Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Έρρικα Ρούσσου, Μπέττυ Τσιακμάκη
    Φωτογραφίες: Μπάμπης Κουγεμήτρος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...