Ερύμανθος: Αντιπολίτευση κατά δημάρχου για «εγκατάλειψη» του Σκιαδά

    Ημερομηνία:

    Αντιπολιτευτικούς τόνους έχει ανεβάσει, τελευταία, ο αρχηγός της μειοψηφίας του Δήμου Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος βάλλοντας κατά του δημάρχου Θόδωρου Μπαρή.

    Με ανακοίνωσή του, στρέφει το ενδιαφέρον του στο χωριό Σκιαδά, όπου εκτιμά πως ο Δήμος έχει παραμελήσει. Η αγροτική οδοποιία είναι παραμελημένη και ασυντήρητη, ζήτημα που εμποδίζει την ομαλή ροή της καθημερινότητας, ταλαιπωρεί κατοίκους και λειτουργεί ανασταλτικά  σε κάθε τι νέο.

    Επιπλέον, ο κ. Κανελλόπουλος κατέθεσε ερωτήσεις για το πως θα στηριχθεί πολύπλευρα η αναπτυξιακή προοπτική του μεγαλύτερου χωριού της Τριταίας, ενώ παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από την κεντρική δεξαμενή υδροδότησης, που όπως λέει,  «βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, σχεδόν κρυμμένη από βλάστηση, με καταπακτές πρόσβασης, ανασφάλιστες, που έχουν ως αποτέλεσμα να απειλείται η ποιότητα του νερού από μικροοργανισμούς, ζωύφια και ζώα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στη Ροδόπη: Γιος σκότωσε στο ξύλο τον 82χρονο πατέρα του

    Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος τα ξημερώματα της Τετάρτης (29.10.2025) στο...

    Ένα νέο φεστιβάλ τζαζ γεννιέται στην Πάτρα

    Ένα νέο φεστιβάλ τζαζ γεννιέται στην Πάτρα από τη...

    Λειψυδρία: Μειωμένη κατά 44% η έκταση της λίμνης του Μόρνου – Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 10 ετών οι βροχές

    Εντείνεται η ανησυχία για τον κίνδυνο λειψυδρίας στην Αττική, καθώς τα...