ESPN: «Με τους “αποστάτες” της ESL τα ημιτελικά σε Champions League και Europa League»

    Ημερομηνία:

    Η UEFA φέρεται να σκέφτεται να μην… πάρει άμεσα «κεφάλια», μετά τη δημιουργία της European Super League, δίνοντας έτσι μια ευκαιρία στις ομάδες που βγήκαν από το «μαντρί» της.

    Η «βόμβα» της ίδρυσης της European Super League έχει προκαλέσει τεράστιους τριγμούς στο χώρο του ποδοσφαίρου, τα τελευταία 24ωρα. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μένει να δούμε ποιους θα… πάρει η μπάλα, που θα αφήσουν ελεύθερη, UEFA και FIFA.

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ESPN, η UEFA φαίνεται πως σκέφτεται να μην πάρει άμεσα τα «κεφάλια» των 12 «αποσχιστών», δίνοντας στις συγκεκριμένες ομάδες μια τελευταία ευκαιρία, για να.. συνετιστούν.

    Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, παρά τις πρώτες φήμες, η UEFA φέρεται να επιθυμεί τη συμμετοχή των ομάδων που έχουν μπει σε αυτή την κλειστή λίγκα, στα ημιτελικά του Champions League και του Europa League.

    Θυμίζουμε ότι Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται στους «4» του Champions League, ενώ οι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στα ημιτελικά του Europa League.

    «Κύριοι, κάνετε λάθος. Υπάρχει ακόμη χρόνος να αλλάξετε γνώμη», είπε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, απευθυνόμενος στους «αποστάτες» σήμερα από το συνέδριο της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, δείχνοντας έτσι τη διάθεση του, να καθυστερήσει να αποβάλει τις συγκεκριμένες ομάδες από τις τάξεις της Ομοσπονδίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης νάρκης του Β’ Παγκοσμίου στον Πύργο

    Με ελεγχόμενη έκρηξη καταστράφηκε νάρκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που είχε εντοπιστεί στην...

    Οι εξηγήσεις του Λευκού Οίκου για τις μελανιές στο χέρι του Αμερικανού προέδρου

    Ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του Προέδρου των...

    Τα οικονομικά αυτών των ζωδίων βελτιώνονται από τις 20 του μήνα

    Τρία ζώδια προσελκύουν την οικονομική επιτυχία όλη την εβδομάδα από τις...

    «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ποτέ δεν έχω έρθει σε οργασμό»

    Το να καταφέρει μία γυναίκα να φτάσει σε οργασμό δεν είναι...