Έστειλαν τον λογαριασμό στους καλεσμένους που δεν πήγαν στον γάμο τους

    Ημερομηνία:

    Ο Doug Simmons και η Dedra McGee από τις ΗΠΑ αποφάσισαν να παντρευτούν, αλλά κάποιοι τελικά δεν τους τίμησαν με την παρουσία τους. Το νιόπαντρο ζευγάρι λοιπόν έστειλε στους καλεσμένους που δεν εμφανίστηκαν στον γάμο… τον λογαριασμό.

    Σύμφωνα με τη New York Post, το ζευγάρι από το Σικάγο παντρεύτηκε σε ένα πολυτελές resort στη Τζαμάικα, το Royalton Negril Resort & Spa. Το «κεφάλι» πήγε για αυτόν γάμο – σύμφωνα με τον λογαριασμό που εστάλη στους καλεσμένους – 240 δολάρια και το «ραβασάκι» αφορούσε όσους είχαν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στον γάμο, αλλά αποφάσισαν να μην… εμφανιστούν.

     

    Όπως είπε ο 44χρονος γραμπρός στην NYP, το ζευγάρι προχώρησε σε αυτή την κίνηση καθώς εξοργίστηκε από την συμπεριφορά των καλεσμένων.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τον λογαριασμό, το ζευγάρι έδωσε στους καλεσμένους και… διορία πληρωμής ενός μήνα.

    Η φωτογραφία του τιμολογίου έχει γίνει viral και κάνει τον γύρο του Twitter, με αρκετούς χρήστες να σχολιάζουν ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπουν τιμολόγιο για γαμήλια δεξίωση. Σίγουρα πρόκειται για μια πρωτοφανή κίνηση και θεωρείται βέβαιο πως η φιλία των νιόπαντρων με τους εν λόγω καλεσμένους έφτασε σε ένα πικρό τέλος.

    Έστειλαν τον λογαριασμό στους καλεσμένους που δεν πήγαν στον γάμο τους Έστειλαν τον λογαριασμό στους καλεσμένους που δεν πήγαν στον γάμο τους

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι ιστορίες “τρόμου” της Πάτρας – βίντεο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf/

    O Πατρινός Μάκης Κατριβέσης προκάλεσε “καρδιοχτύπια” στο Deal (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/o-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b2%ce%ad%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b5/

    Μουρτζούκου: «Η μάνα μου με ανάγκαζε να πηγαίνω με άντρες»

    Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, η 25χρονη φέρεται να...

    Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών: Σύγκληση Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης

    Σύμφωνα με το καταστατικό του Λυκείου των Ελληνίδων -Παράρτημα...