Έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν άγρια υπάλληλο της Εφορείας Αρχαιοτήτων

    Ημερομηνία:

    Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το βράδυ της Τρίτης γύρω στις 20.30 υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων. Το συμβάν σημειώθηκε στην Αθήνα πολύ κοντά στο σπίτι του υπάλληλου κι ενώ κατευθυνόταν προς αυτό. Η επίθεση που δέχθηκε έγινε με μαφιόζικη μέθοδο.

    Πιθανολογείται ότι δέχτηκε χτυπήματα από δύο άγνωστους άνδρες από την σφοδρότητα των οποίων έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

    Σύμφωνα με συνεργάτη του που μίλησε στο protothema.gr «δέχτηκε γροθιές στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σπάσει η μύτη του, γροθιές στο κεφάλι και στο στέρνο του. Δεν άντεξε από την αγριότητα των χτυπημάτων και λιποθύμησε».

    Σύμφωνα με τον συνεργάτη του, η επίθεση που δέχθηκε ο υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλαδων συνδέεται με υποθέσεις που αφορούν τη Μύκονο.

    «Προσπαθούμε πάντοτε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας βάσει όσων ορίζει ο νόμος ωστόσο βρίσκουμε απέναντί μας πολλές δυσκολίες. Δεν περιμέναμε όμως ότι θα φτάσουν ως εκεί, να στήσουν ενέδρα σε έναν οικογενειάρχη άνθρωπο και να τον σαπίσουν στο ξύλο θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του» συμπλήρωσε ο ίδιος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στη Γαλλία: Πατέρας βρέθηκε νεκρός, δεμένος και φιμωμένος – Κατηγορούνται η σύζυγός του και τα τρία παιδιά τους

    Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τη Γαλλία.Τα τέσσερα μέλη μιας οικογένειας...

    Αρώματα που μυρίζουν φαγητό: Η νέα τάση και η σχέση της με τα φάρμακα ενάντια στην παχυσαρκία

    Η εποχή που τα αρώματα μύριζαν γιασεμί, μόσχο ή κέδρο δείχνει...

    Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και η συνάντηση με τον πατέρα του – βίντεο

    Στην τελευταία του εμφάνιση στο «The Roadshow» το βράδυ...