Έστησαν ποδοσφαιρικά καμπ «μαϊμού» με την επίβλεψη της Μίλαν – Πήραν 2.000 ευρώ από γονείς

    Ημερομηνία:

    Μια νέα υπόθεση απάτης σε βάρος γονέων ανήλικων τέκνων μέσω διαφημιστικών αναρτήσεων στο διαδίκτυο για διοργάνωση παιδικών αθλοπαιδιών εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

    Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες σε βαθμό πλημμελήματος τετελεσμένες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 50 και 39 ετών (άντρας – γυναίκα), ιδιοκτητών αθλητικής εταιρείας.

    Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, οι δράστες τουλάχιστον από μέσα Ιουλίου έως και τέλη Αυγούστου του 2021 είχαν αναρτήσει διαφημίσεις σε ιστοσελίδες για διοργάνωση παιδικού ποδοσφαιρικού καμπ, που θα λάμβανε χώρα σε εγκαταστάσεις έτερης εταιρείας σε περιοχή του Κιλκίς, υπό την επίβλεψη παραγόντων γνωστής ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας και συγκεκριμένα της Μίλαν.

    Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν σε τρεις περιπτώσεις να αποσπάσουν από γονείς συνολικά 2.000 ευρώ που απαιτούνταν για την συμμετοχή των τέκνων τους στην ανωτέρω διοργάνωση χωρίς όμως να παρέχουν ποτέ στους συμμετέχοντες όσα προβλέπονταν.

    H σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσα δισ. δολ. κοστίζει ετησίως στον πλανήτη η ρύπανση από τα αποτσίγαρα

    Στα 26 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο ή 186 δισεκατομμύρια...

    Γυναικείος οργασμός: Να πού κρύβεται η λύση του μυστηρίου του

    Ο γυναικείος οργασμός αποτελεί ένα γρίφο που εδώ και...

    Ακίνητα: Ποιες χώρες έχουν τις μεγαλύτερες φούσκες – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

    Μια νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δείχνει ότι οι...

    Πάτρα: Οι πρώην… τους καταγγέλλουν στην Εφορία για “μαύρα”

    Η εφορία βάζει στο μικροσκόπιο τους πλούσιους φορολογούμενους και...