Έστησαν ποδοσφαιρικά καμπ «μαϊμού» με την επίβλεψη της Μίλαν – Πήραν 2.000 ευρώ από γονείς

    Ημερομηνία:

    Μια νέα υπόθεση απάτης σε βάρος γονέων ανήλικων τέκνων μέσω διαφημιστικών αναρτήσεων στο διαδίκτυο για διοργάνωση παιδικών αθλοπαιδιών εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

    Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες σε βαθμό πλημμελήματος τετελεσμένες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 50 και 39 ετών (άντρας – γυναίκα), ιδιοκτητών αθλητικής εταιρείας.

    Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, οι δράστες τουλάχιστον από μέσα Ιουλίου έως και τέλη Αυγούστου του 2021 είχαν αναρτήσει διαφημίσεις σε ιστοσελίδες για διοργάνωση παιδικού ποδοσφαιρικού καμπ, που θα λάμβανε χώρα σε εγκαταστάσεις έτερης εταιρείας σε περιοχή του Κιλκίς, υπό την επίβλεψη παραγόντων γνωστής ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας και συγκεκριμένα της Μίλαν.

    Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν σε τρεις περιπτώσεις να αποσπάσουν από γονείς συνολικά 2.000 ευρώ που απαιτούνταν για την συμμετοχή των τέκνων τους στην ανωτέρω διοργάνωση χωρίς όμως να παρέχουν ποτέ στους συμμετέχοντες όσα προβλέπονταν.

    H σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Έκανα σεξ πρώτη φορά στα 41 μου και ορίστε τι κατάλαβα»

    Η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος θα κάνει σεξ...

    Τα 3 πιο απρόβλεπτα ζώδια – «Σας κρατούν σε εγρήγορση»

    Αναρωτιέστε ποια ζώδια τείνουν να σας κρατούν σε εγρήγορση; Δεν χρειάζεται...

    Οι έξυπνοι και επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν αυτά τα 2 χαρακτηριστικά λέει ο CEO της Nvidia

    Δεν είναι ποτέ εύκολο να παραδεχτείς ότι έκανες ένα...

    Η «ροζ» ιστορία που κατέστρεψε τους «Νοστράδαμος»

    Οι «Νοστράδαμος» είναι ένα από τα γνωστότερα ελληνικά γκρουπ...