Εθελοντική αιμοδοσία στην 6η ΥΠΕ

    Ημερομηνία:

    Την Παρασκευή 31 Μάϊου (08:30 13:30) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στον ισόγειο χώρο του κτιρίου της Κεντρικής Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ.

    Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των μεταγγιζόμενων συμπολιτών, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και προχωρά σε δράσεις για την οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας και κατ΄ επέκταση τη συγκέντρωση φιαλών αίματος.

    Σκοπός της 6ης ΥΠΕ, να ευαισθητοποιηθούν ομάδες πολιτών προκειμένου να υπάρξει ομαδική προσφορά αίματος και έτσι να καλυφθούν μαζικές ανάγκες τόσο των μεταγγιζόμενων όσο και των επειγόντων περιστατικών που προκύπτουν στις νοσηλευτικές μονάδες. Σε συνεργασία με τις εποπτευόμενες μονάδες υγείας ευθύνης η 6η ΥΠΕ συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για παροχή υψηλής ποιότητας αιμοδοσιακή υγειονομική περίθαλψη, με στόχο την αυτάρκεια αίματος και παραγώγων του στη χώρα μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Καμπανάκι” από Ισπανία για τη μεταλλαγή της γρίπης των χοίρων – Μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο

    Η Ισπανία ειδοποίησε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για αυτό...

    Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Σχεδόν 500.000 τα ζώα που έχουν θανατωθεί

    Σε 481.359 ανέρχονται τα ζώα που έχουν θανατωθεί από...

    Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία της “ψυχής” γνωστής ταβέρνας στην πόλη

    Πένθος για την οικογένεια του γνωστού επαγγελµατία στον χώρο...