Εθελοντισμός : Καθαρίστρια έβαψε μόνη της ολόκληρο σχολείο

    Ημερομηνία:

    H Βούλα Αγειορίτη, καθαρίστρια του 27ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, με την εθελούσια προσφορά της να βάψει ολόκληρο το σχολείο μόνη της, αποτελεί σύμβολο!

    Ενώ κάθε χρόνο τα μέλη του Συλλόγου Γονέων έβαφαν το σχολείο, φέτος βάφτηκε από ένα και μόνο άτομο: την κυρία Βούλα, η οποία προσφέρθηκε, αντί να καθαρίσει απλώς τους τοίχους, να βάψει πλήρως τους τοίχους των 9 αιθουσών, τους διαδρόμους και τις τουαλέτες, με τα χρώματα που είχε στη διάθεση της από την τελευταία φορά που είχε βαφτεί το κτίριο.

    Τι δήλωσε η ίδια

    Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την κίνησή της, η κυρία Αγιορείτη εξήγησε πως οι καθαρίστριες ακόμη πηγαίνουν στά σχολεία, καθώς τα κτίρια παραμένουν ανοιχτά.

    «Εργάζομαι σε αυτό το σχολείο 11 χρόνια. Για μένα πλέον δεν είναι απλά ένας απρόσωπος χώρος εργασίας. Είναι το δεύτερο σπίτι μου, έτσι το νιώθω. Θέλησα, λοιπόν, να το φρεσκάρω μιας και είχαμε ήδη τα χρώματα στην αποθήκη και δεν μου ήταν κόπος. Το έκανα τόσο για τα παιδιά όσο και για εμένα, για να βρίσκομαι κι εγώ σε έναν χώρο όμορφο και καθαρό όπως κι εκείνα», αναφέρει η ίδια και συμπληρώνει μάλιστα πως όλη η διαδικασία της πήρε περίπου μιάμιση εβδομάδα.

    Πώς αντέδρασε η διευθύντρια του σχολείου

    Η Ιωάννα Λέμα, διευθύντρια του σχολείου εκτίμησε δεόντως την πράξη της καθαρίστριας τονίζοντας πως «είναι προς τιμήν της» και μίλησε για το πόσο απαραίτητος είναι ο εθελοντισμός.

    Συνέχισε κάνοντας ανάρτηση στα social media και στο προσωπικό της προφίλ: «Όταν ο εθελοντισμός γίνεται πράξη, το αποτέλεσμα σίγουρα δε θα είναι λιγότερο από καλό. Η διάθεση, όμως, για την οποιαδήποτε έμπρακτη προσφορά βαθμολογείται, το ίδιο σίγουρα, με άριστα».

    «Ευχαριστούμε πολύ την καθαρίστρια του σχολείου μας, την κυρία Βούλα για την προσφορά της να βάψει όλες τις αίθουσες και τους χώρους του σχολείου, ώστε να το βρουν τα παιδιά μας φρεσκαρισμένο και καθαρό, όταν με το καλό επιστρέψουμε σε αυτό», ενώ τα σχόλια που ακολούθησαν έδειξαν πραγματική εκτίμηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βασίλης Παϊτέρης: «Διονύση Τσακνή είσαι γύφτος; Δεν είναι δικό του τραγούδι ο “Μπαλαμός”»

    Ο Βασίλης Παϊτέρης μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξή...

    Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος μου που δεν έκανα μήνυση στον γιατρό από το νοσοκομείο της Νίκαιας

    Στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας στο νοσοκομείο της Νίκαιας αναφέρθηκε για...

    Ισλανδία: Πιθανό δημοψήφισμα ακόμη και τον Αύγουστο για ένταξη στην ΕΕ

    Σε μια συγκυρία όπου η γεωπολιτική αστάθεια επανακαθορίζει στρατηγικές επιλογές, η Ισλανδία φαίνεται...

    Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Νέος κύκλος δανείων 800 εκατ. ευρώ στην ελληνική αγορά

    Το πρόγραμμα ΤΕΠΙΧ III επανέρχεται τον Μάρτιο, δίνοντας εκ νέου πρόσβαση...