Εθελόντρια εκκλησίας και κτηματομεσίτρια καταδικάστηκε για ασέλγεια σε 13χρονο φίλο του γιου της στο Τέξας

    Ημερομηνία:

    Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε μία μητέρα από το Τέξας, για σεξουαλική κακοποίηση του 13χρονου φίλου του γιου της.

    Η κτηματομεσίτρια και εθελόντρια σε εκκλησία, Νάταλι Σόρελς, κρίθηκε ένοχη στο δικαστήριο για σεξουαλική επαφή με τον έφηβο το 2023 αλλά και για μια σειρά από ακατάλληλα μηνύματα τα οποία ανακάλυψε η μητέρα του 13χρονου.
    Στα μηνύματα, η Σόρελς αποκαλούσε τον 13χρονο «μωρό μου», ενώ το θύμα κατέθεσε στην αστυνομία ότι η 44χρονη του έδινε επανειλημμένα αλκοόλ και τσιγάρα σε αυτόν και τους φίλους του, σύμφωνα με την New York Post.

    Εθελόντρια εκκλησίας και κτηματομεσίτρια καταδικάστηκε για ασέλγεια σε 13χρονο φίλο του γιου της στο Τέξας

    Ο έφηβος περιέγραψε επίσης ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη Σόρελς σε ένα αυτοκίνητο αφού τον παρέλαβε από έναν αγώνα ποδοσφαίρου, καθώς και μια άλλη φορά στο πάρτι του γιου της.

    Κατά τη διάρκεια ενός από τα περιστατικά, το θύμα είπε ότι η Σόρελς έλαβε μια κλήση από τον σύζυγό της που τη ρωτούσε αν τον απατούσε.

    Λίγες εβδομάδες μετά την ανακάλυψη των μηνυμάτων μεταξύ του αγοριού και της Σόρελς, ο έφηβος είπε στη μητέρα του ότι έχει κακοποιηθεί.

    Η 44χρονη συνελήφθη τον Φεβρουάριο και κρίθηκε ένοχη για ασέλγεια σε βάρος παιδιού και εκτός από 30 μήνες φυλάκιση, της επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 δολαρίων.

    Πριν από τη σύλληψή της, η Σόρελς ήταν εθελόντρια στην εκκλησία Lakepointe στο Rockwall, με την ομάδα να είναι σοκαρισμένη από την κακοποίηση. Οι ιθύνοντες την απέβαλαν από εθελόντρια και ενημέρωσαν τους γονείς της εκκλησίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αμαλία Κωστοπούλου: Το πάρτι για τον πολιτικό γάμο της με τον Τζέικ Μέντγουελ

    Με ένα πάρτι γιόρτασαν την επισημοποίηση της σχέσης τους...

    Ελληνική Λύση: «Στάσιμη η επέκταση της Ολυμπίας Οδού Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα»

    Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,   Η επέκταση της Ολυμπίας Οδού προς Τσακώνα,...

    Πρεμιέρα για τα ελληνικά drones και αντι-drones στην παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

    Μέχρι σήμερα, το δέος και τον θαυμασμό προκαλούσαν στη διάρκεια...

    Πάτρα: Aυξήθηκε το πρόστιμο ελεγχόμενης στάθμευσης

    Το Τμήμα Ελέγχου Κοινοχρήστων χώρων, της Διεύθυνσης Διαχείρισης Προσόδων...